Klar til at blive gravid – et fertilitetsstyrkende program

Intro-video

 • Tid : 38 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Gravidyoga / Særligt for kvinder / Yoga for par
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når beslutningen er taget om at ville skabe et barn, er det væsentligt at den beslutning afspejles i jeres liv. At der prioriteres tid til ro, sundere mad og gode råvarer. Fokus skal være på hjerte- og nyre chi for a skabe et sundt nyt menneske. Når sæd og æg er sunde hos forældrene, er der større sandsynlighed for, at kvinden får en nemmere graviditet, og at I får et sundt barn. Her spiller kost og kroppens livsvitale funktioner ind. Begge parter bør undgå alkohol, sukker og animalsk fedt. Styrk jer med plantefedt, fibre og gode råvarer fra naturen, der ikke er forarbejdet. Generelt bør kvinden sørge for at få flere pauser i dagen og drosle ned for krævende aktiviteter. Det optimale tidspunkt for kvinden til at tage en powernap, lave yin yoga og meditere er mellem 10 og 11 om formiddagen.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

 1. Hej Kristine. Super program, men jeg får ondt i tæerne, når jeg laver de øvelser, hvor vægten skal være på fødderne. Især på den ene storetå, hvor jeg også har en knyste. Er der noget, man kan gøre, eller er det bare manglende øvelse?

  1. Post
   Author

   Hej Charlotte
   Hvor mange gange har du været i tuck toe? og i hvor mange dage i træk? Ser du med på livestream om onsdagen? eller evt prøv videoen ‘Få det rigtige ben ud af sengen’ hver morgen i 10 dage. Det er okay at det niver/bider/støjer i tuck toe som er en øvelse der hurtigt fortæller dig om der er ubalance i kroppen.
   Titlen Knyster&Cyster på mit årlige kvinde-treat i Tisvilde er ikke tilfældig. Tuck toe øvelsen er kendt for at mindske og hos nogen helt opløse knyster.
   Ting tager tid!
   /Kristine

   1. Hej Kristine. Jeg har lavet programmet cirka 7 gange (omkring hver anden dag) og har aldrig prøvet tuck toe før. Jeg har ikke set med på livestream om onsdagen – det må jeg tjekke ud. God idé med det andet program også. Jeg tænker, at det nok bare tager noget tid, som du også skriver. Det er helt klart værst på den tå, hvor jeg har en stor knyste. Men jeg forsøger at læne mig fremad, som du også viser, når det bliver for meget. Tak for svar!

 2. Kære Kristine. Tak for endnu en af dine fantastiske sessionerJeg har brugt dem nu gennem både stress, angst og graviditet og videoerne har hjulpet mig meget, og bringer noget godt ind i mit livEr der nogle af dine videoer du særligt kan anbefale at lave umiddelbart efter en fødsel, hvor kroppen ligeså stille skal igang igen, men hvor der skal tages hensyn til, at bækkenet ikke bliver belastet for meget? Kh Lykke ☺

  1. Post
   Author

   Tillykke Lykke <3
   Jeg foreslår du går i gang med programserien 7 gode vaner, detox programserien kan også bruges. Du har lavet den her video op til din fødsel så du gør bare hvad du kan. Alle stillingerne kan laves efter fødsel. Der er ikke mere belastning her end at bære rundt på din barn, handle ind, ordne vasketøj og få barnevognen ind og ud, op og ned her og der 🙂

   Kh
   K

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost