KOM KÆRLIGT I FORM


 
‘Kom kærligt i form’ er et 7-dages træningsforløb til dig, der vil tone kroppen og dagligt blive motiveret til at holde den gode kurs. 

Vil du gerne give den en skalle med at komme i bedre form og tone kroppen? Og har du lyst til at gøre det uden pisk, sult og selvbebrejdelser men i stedet på en kærlig, motiverende og energigivende måde? Så lad vores 7-dages træningsforløb være startskuddet til nye gode vaner, en masse god energi og en krop du har det godt i og med.

Forløbet er perfekt til dig der: 

  • Har lyst til at afprøve morgentræning og mærke, hvad det giver til resten af din dag 
  • Gerne vil have fornemmelsen af at møde op til træning og blive motiveret til at holde snuden i træningssporet
  • Har lyst til at få tonet og styrket kroppen 
  • Ikke gider træningsforløb der lugter af overtræning, kostrestriktioner eller kropsperfektionisme – men ønsker motiverende træning fra en kærlig og kompetent underviser
  • Føler dig lidt stagneret i dit liv og trænger til at kickstarte dig selv

Hver dag i forløbet har et tema, som fx ”Mave & Ryg”, ”Ben & Balder”, ”Arme & Overkrop” og ”Pulsen Op”. Gennem ugen vil du både kunne mærke dine muskler arbejde og din form bedres. Og som underviseren Henriette siger: ”Når du træner, bliver hele resten af dagen nemmere, og du har energi til at igangsætte gode vaner og nyde livet endnu mere!”

Du har brug for:
Det eneste du skal bruge, er en yogamåtte, lidt gulvplads og et medlemskab på Yogavivo.  

Om underviseren
Henriette er uddannet i Erhvervsøkonomi med sport- og eventmanagement, men har gennem hele livet haft en stor kærlighed for bevægelse – både dans, fodbold og mange andre bevægelsesformer.

Hun er uddannet fitnessinstruktør og har over 20 forskellige koncepttrænings-uddannelser i bagagen. Hun trækker inspiration fra de forskellige former, så træningen aldrig bliver ensformig. Hun tror ikke på, at det altid skal gøre ondt for at gøre dig godt. Hendes tilgang er holistisk, men udfordrende for krop, hjernen og dit ego.

Du kan læse mere om Henriette her