KÆRLIG KONTAKT

Et syv-dages yogaforløb hvor du dagligt modtager en 💗-mail, der giver dig kontakt til dig selv og din krop

De fleste af os ønsker at kunne møde os selv og vores medmennesker nærværende, med et åbent hjerte og varme øjne. Og de fleste af os har brug for dagligt at etablere en kropslig kontakt til os selv og regulere nervesystemet for at kunne gøre det. 

For ellers rives vi nemt med af hverdagens høje tempo, automatiserede tanker og reaktioner, er hele tiden oppe i hovedet og tilbringer det meste af dagen siddende… Vi kigger måske mere på computeren eller iPhonen end ind i hinandens øjne 🙈

Mange af os har ikke lært hjemmefra hvordan, vi bevarer kontakten til os selv. Nogle af os har tværtimod lært at please andre. At overskride vores grænser – hvad enten det er, at vi ikke går på toilettet, når vi skal, ikke drikker når vi er tørstige, siger ja til noget, hvor vi egentlig mener nej, eller holder os i gang på kaffe og sukker. Eller måske vi har et mønster, hvor vi isolerer os, bliver perfektionistiske, selvkritiske, overvældede af uro og tankemylder eller kritiske over for andre.

Alt dette er mønstre, hvor vi mister den dybere kontakt til os selv. Og når den ryger, er det svært at være i kontakt med andre – f.eks. vores børn eller andre vi holder af.

Længes du også? 

  • Efter et roligere tempo… 
  • Efter at kunne slappe af uden at det er et kollaps i sofaen med Netflix…
  • Efter mere væren og mindre gøren…
  • Efter at kunne finde en balance i hverdagen hvor du samtidig har kontakt til dig selv…

Vi siger ikke, at daglig yoga er hele svaret. Men vi er overbeviste om, at en del af løsningen er, at vi kan mærke os selv og vores krop.

Og det kan yogaen hjælpe dig med.

Kærlig Kontakt er et forløb, der er skabt med hensigten om at støtte en dybere forbindelse til dig selv, din krop, andre mennesker og til at skabe et fundament for at leve livet, så det nærer i stedet for at dræne dig. Det hele starter med, at du etablerer kontakten til dig selv. Det støtter vi dig til i løbet af de 7 dage, forløbet varer.

Hvordan foregår det og hvor lang tid skal jeg bruge?
Hver dag modtager du en mail i din indbakke med et yogaprogram. Det tager mellem 15 og 25 minutter, og du kan lave det når som helst, det passer dig (og hey – gennemsnittet af os bruger over 4 timer på telefonen i forvejen – så hvorfor ikke skifte det ud med lidt tid på måtten?).

Du skal ikke ind og lede eller vælge ud. Vi gør det nemt for dig at skabe kontakt til din krop, og forbinde dig til dig selv. Yogaprogrammerne kan laves på alle tidspunkter af dagen og kræver ikke udstyr.

Hvem kan deltage?
Det er yoga i et rolig tempo, og alle kan være med. Det kræver blot medlemskab af Yogavivo.

Det skal du bruge:
Et medlemskab af Yogavivo og en yogamåtte.

Hvem er underviserne?
I forløbet indgår videoer flere af vores dygtigste og mest populære undervisere – bl.a. Lars Damkjær, Stina Madelaire, Laila Torsheim og Simon Krohn.