Just do – lav din praksis

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 23 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Øget blodcirkulation / Særligt for sportsfolk
 • Niveau : Øvet+
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Lav din praksis. Giv dig selv 25 minutters ro, hvor du kigger ind, mærker efter og gir din krop plads til at fylde. Når du tør give plads til dig selv, blir’ der også plads til livet med al dets oplevelser, nydelser og udfordringer. Og når det så er sagt, handler det i bund og grund om: bare at gøre. Det kan godt være en udfordring at få prioriteret sin praksis i en travl hverdag, hvor mange andre ting er nemme overspringshandlinger, men dit velbefindende er meget vigtigt – så “just do”. Der vil være fokus på benene, for jo mere smidighed du har omkring ankler, skinneben og hofter jo mere plads til bevægelse. Du kan evt. have glæde af en yogapølle, en blok og et tæppe.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Helle B

  ELSKER bare denne sekvens , gør så meget godt for min krop at starte dagen med den her . ELSKER bare yin med Kristine . Bare mig og måtten og så yin , vejrtrækningen og din fantastiske stemme i øret . Tak for at guide mig gennem stilling efter stilling , også selvom nogen gange lysten til at forlade stillingerne er stor . Elsker YINPOWER .

 2. Anne Mette R

  Av av av
  Hvordan kan det være…..
  Hvorfor…….
  Og hvad så med…….
  Kære Kristine
  jeg er så glad og taknemlig over denne mulighed for at lave yoga med dig selvom jeg ikke bor i Kbh . Der går ikke en uge uden mindst 1 x Kristine yin helst mange fler og som regel et par stykker men nu trænger jeg altså til snart at møde dig live igen, det er for længe siden og nogle øvelser må jeg simpelthen gøre forkert 😉 det kan ikke passe at det er så henholdsvis let / svært alt efter øvelsen og i virkeligheden drømmer jeg nok om at du ville udbyde sådan en Jydsk mini yin uddannelse på Thjaaa 40 – 60 timer eller hvad der nu er passende mph forberedt kvalitet i egen praksis og alibi for at medbringe en enkelt eller 2 yin inspirerede øvelse til mit lille bitte fantastiske forenings yoga hold. Hvad tænker du om den drøm ? Og hvor er det nu lige jeg kan komme på yin live med dig når Ålborg er så langt væk som Kbh og Mallorca indtil videre bare må være et drømme ønske ?
  Kærlig hilsen og god fornøjelse hos din mester
  Anne Mette
  PS håber ikke du tager det ilde op at jeg ønsker at dele yin glæden med flere, indtil videre henviser jeg bare til dig og tillader mig ind i mellem at lave kopi af en enkelt øvelse som så bliver benævnt som en yin inspireret øvelse find mere hos Kristine på yogavivo og det gør folk så:-)

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost