Sådan bruger du til forløbet “Bliv ven med dig selv”

 • Tid : 4 min
 • Underviser : Janni Ide Daugaard
 • Tema : Flow / Styrke & stamina
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vi anbefaler dig at se denne lille introduktionsvideo før, du påbegynder forløbet “Bliv ven med dig selv”. Dels præsenteres indholdet i forløbet, og hvordan serien er tiltænkt, og samtidig vil du høre, hvordan du får bedst udnytte af programmerne. Du kan glæde dig til at komme langt omkring i at undersøge dine 4 iboende arketyper og blive bedre til at rumme alle aspekter af dig selv – på yogamåtten såvel som i resten af dit liv. God fornøjelse!

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Post
  Author

  Hej Maja,

  1000 tak for din fine kommentar, og hvor er det dejligt at høre at du kan bruge klassen til at arbejde med dine mønstre. Forbindelsen med den mentale og kropslige intelligens var præcis det, som jeg håbede klassen kunne hjælpe andre med, da yogaen har været sådan et fint redskab til det for mig selv.

  Kæmpe knus fra Janni

 2. Jeg er simpelthen så vild med denne her serie! Den har virkelig givet mig mulighed for at arbejde med nogle meget fastlåste mønstre, som jeg havde svært ved at få bragt awareness ind i. Det fungerede virkelig godt, at jeg fik mulighed for at møde mine typiske impulser, stoppe op og observere hvad der skete indeni mig når de blev trigget, og desuden få erfaret nogle alternative handlemåder i forhold til dem. Det intellektuelle plan har jeg altid været god til, så det har længe frustreret mig godt og grundigt, at jeg rent logisk forstod hvad det var jeg gjorde, men bare ikke kunne mærke pointen – og derfor kom jeg heller ingen vegne. Denne serie er et rigtig godt eksempel på hvordan man kan forbinde sin mentale intelligens med sin kropsintelligens, og på denne måde lære nye sider af sig selv at kende. Virkelig udviklende! Og mange tak herfra. Kæmpe knus.

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bliv ven med dig selv