Ild – intention og transformation

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 48 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Fokus & klarhed / Intens & hård
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det her er en dynamisk praksis, der opbygger varme i kroppen, styrker din kerne og gør dig mere afklaret omkring, hvad du vil. Ild-elementet repræsenterer varme, lys og livskraft. På det fysiske plan styrer ild kroppens fordøjelse, forbrænding og immunforsvar. På det mentale plan giver ilden dig styrke til at sætte handling bag dine ønsker om at skabe forandring og nye vaner. Når ild-elementet er i balance holder det os sunde og raske, men ude af balance kan ildens kraft være ødelæggende. Du bliver derfor opfordret til at sætte en intention i starten af din praksis, som du kan bruge til at give retning til din “indre ild”, når det bliver intenst.

28 KOMMENTARER

KOMMENTARER 28

   1. Post
    Author
  1. Post
   Author
 1. Første gang jeg har oplevet, at det at sætte sig en intention rent faktisk virker og giver praksis noget helt særligt. Tak Stina

  1. Post
   Author
 2. Hej Stina.
  Tak for en fantastisk vinyasa-sekvens! Fin fordeling mellem fysisk krævende stillinger og mere afspændende stillinger, som gjorde, at jeg virkelig kunne komme i kontakt med mit åndedræt. Også en dejlig måde at starte dagen på 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Hanna 🙂

   Tak fordi du skriver!

   Netop balancen mellem aktiv og afspændt, synes jeg er så vigtig, så det er godt at høre, at du fandt den 🙂

   Kh
   Stina

 3. Super fedt program! Jeg er vild med alle dine programmer – sekvensering, intention og guidning er altid lige i skabet 🙂
  Ku’ man ik’ forestille sig, at en chakra-meditation efterfølgende ville fungere ok? Jeg tænker på, hvordan jeg kan lægge mediation før eller efter yoga og selvfølgelig også ind i yoga. Umiddelbart tænkte jeg på en chakra-meditation, når denne yogaklasse handlede om ild (solar plexus).
  Kh Joan

  1. Post
   Author

   Hej Joan.
   Tak for din besked 🙂
   Meditation kan du lægge ind før eller efter din fysiske praksis, som du synes. Her kommer lidt input, jeg håber du kan bruge:
   – Hvis chakra-meditation er noget, du er vant til at lave, og det virker godt for dig, så tænker jeg, at det er fint at fortsætte med. Måske bedst at lægge ind inden den fysiske praksis, hvis du har mest fokus på mave/solar plexus.
   – Hvis din intention træder tydeligt frem i din fysiske praksis som en sætning eller et ord, kan du bruge det som et mantra, du gentager inden i dig selv, efter du har lavet programmet.
   – En simpel meditation på åndedrættet, hvor du lander opmærksomheden det sted i kroppen, du mærker det mest, kunne måske også være noget.
   – Hvis du vil arbejde mere aktivt med intention og transformation, så prøv evt. min mantra-meditation “Klar til forandring?” (https://yogavivo.dk/klar-til-forandring-st27/). Hvis ikke du er til chant, så gentag mantraet inden i dig selv.
   God fornøjelse og skriv endelig tilbage, hvordan det går!
   Kh
   Stina

 4. Dette program gjorde lige det rette for min krop i dag og kommer garanteret til at gøre det igen. Tak for en lækker, inspirerende lektion, Stina.
  KH

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Find dit rette element