Hvordan bøjer du forover?

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 42 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Foroverbøjninger / Yoga teknik
 • Niveau : Uden niveau
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne session er video 6/10 i forløbet “Yogateknik der løfter din praksis“. Når du praktiserer yoga, kommer du ikke uden om foroverbøjninger. I denne video vil Simon dele de mest essentielle tekniske detaljer om foroverbøjninger – både stående og siddende. Vi skal undersøge, hvor bevægelsen egentlig foregår, hvordan vi passer på ryggen, hvordan vi skaber mere mobilitet, og hvordan vi intelligent kan modificere foroverbøjningerne. Det kan være en god idé at have et tæppe, to blokke og et yogabælte til denne video, men det er ikke en nødvendighed.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Sebastian V

  Der er rigtig meget at hente i disse programmer om yogateknik – også for øvede. Hvor det i starten var anmassende at være i foroverbøjninger er det nu sjovt og behageligt.

 2. Avatar

  Du er simpelthen bare helt fantastisk dyktig Simon!. Når man bor så langt vekk fra alt, trenger inspirasjon, forklaringer, kan jeg bare sette på en af dine videoer, å det hjelper virkelig på min egen undervisning. Håber dog, jeg snart kan komme på en af dine workshops.:) God weekend!

 3. Avatar
 4. Avatar

  det er så super specifikt og anvendeligt. Meget svært at have vejrtrækningen med når nu der er så meget fokus på alt andet i kroppen, så jeg må lige se den 50 gange mere:)

 5. Avatar

  Tak for en rigtig god gennemgang. Jeg har før valgt at holde igen med yoga, fordi jeg fik ondt i lænden. Jeg tror, denne gennemgang er nøglen til at undgå det fremover. Jeg bor langt ude ved kysten langt fra et sted at få undervisning, og tiden er knap med tre børn og job. Derfor betyder det meget for mig at kunne lære mere om teknikker til at beskytte mig selv og få mere ud af yogaen på denne måde. Tusind tak. Nanna

  1. Simon K Post
   Author

   Kære Nanna. Hvor er jeg glad for din kommentar. Det er lige præcis sådan noget, jeg havde håbet på, da jeg planlagde programserien. Held og lykke med yogaen, som forhåbentligt kan foregå smertefrit fremover. 🙂

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yogateknik der løfter din praksis