Hofter og følelser – giv slip

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Line Rømer
 • Tema : Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hofter og følelser hænger sammen. Når vi er stressede eller kede af det, sætter spændingerne sig ofte i vævet og musklerne omkring hofterne. Derfor kan du bruge disse dybdegående stræk til både at løsne op for hofterne og give slip på det, der fylder uhensigtsmæssigt i dit liv.

20 KOMMENTARER

KOMMENTARER 20

 1. Elsker denne sekvens. Er helt blevet en del af mit morgenprogram. Dejligt med hofte øvelser. Elsker det stræk det giver. Tak for din måde at guide på.
  Namaste

 2. Kære Line
  dine sessioner er skønne.
  Elsker din omsorgsfulde stil.
  Jeg ved der er noget jeg har brug for omkring mit hofteled. Der er en smertende stramhed i højre side som forhindrer mig i at sidde i din udgangsposition. hvad er alternativet?
  kærlig hilsen Louise

 3. Fantastik hofteåbne øvelser – godt instrueret og effektive. Er der en længere session med hofteåbnere, som du kan anbefale? Jeg kan mærke det gør min krop rigtig godt at få ordentligt fat der.

 4. Tak for rigtig gode øvelser – jeg er helt spændt i venstre side af hoften og det gør at jeg får ondt når jeg går. Tror disse øvelser vil kunne løse op for den spænding. Så tak:)

 5. Dejlig gennemgang for hofterne. Måske en lille tilføjelse, i første video med Jeppe Skovgård var der også en lækker hofte øvelse, hvor man står med det ene ben løftet til knæhøjde og vrikker benet fra side til side.

 6. Dejlig sekvens. Skøn smil i stemmen du har. Det bedste ved det her forløb, er at jeg efter hvert lille forløb, som er overskueligt for mit sind at gå igang med –
  Bliver motiveret til at gå videre med lidt mere yoga efter min krops behov den dag

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Line Rømer