Hoftebøjer & Kriger

Intro-video

 • Tid : 26 min
 • Underviser : Peter Hunter
 • Tema : Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne video, som er en del af forløbet ‘Velholdt‘, skal du bruge en væg, en stol og to puder. Det skal du, fordi vi skal i dybden med to hoftebøjer stræk, hvor du rent faktisk kan slappe af og nyde længden i dette ellers så ofte stramme område. Vi skal igennem en god opvarmning først med både lidt teknik og styrke.

8 KOMMENTARER

KOMMENTARER 8

  1. Post
   Author

   Tak Christina, godt at have dig med! Er glad for at du blev udfordret, jeg tager en smule ære i at kunne overraske og der er jo 10.000.000 variationer af fx balance øvelser, så hvorfor ikke gør det sjovt 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Christa. Godt at høre, tak fordi du gjorde det! Var opgangen mulig når du brugte hænderne på gulvet og evt hånd på knæ for at komme op at stå ?
   I hvert fald er det svært at komme op fra gulvet uden hænder, og jeg håber du oplever du får noget ud af træningen, selvom du ikke kunne det specifikt.
   Stor opbakning herfra i hvert fald !
   Peter

 1. Lidt feedback: De to hoftebøjerstræk, der foregår på knæ, var alt for hårde ved mine slidte knæ. Jeg endte med at lave øvelserne stående i stedet.

  1. Post
   Author

   Kære Eva. Fint at erstatte med stående alternativer. Så siden tæppe/pude ikke fungerede for dig, antager jeg, så er et andet alternativ som ligger imellem at være helt på gulv og helt stående, at bruge en sofa. Det kan du gøre ved at sætte knæet op på sofaen og med fod vristen oppe på hynderne. Og derfra arbejde med forlårs strækket.
   Håber det hjælper og ellers fortsæt med stående

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Peter Hunter