HEALTH & YOUTH RESET

‘Health & Youth Reset’ er et hurtigtvirkende 28-dages træningsprogram, der styrker og løfter formerne, sætter skub i forbrændingen og øger din spændstighed.

Din daglige investering er kun 5-15 minutter. Forløbet er intelligent sammensat, så du får progression og alsidighed samt det maksimale udbytte af din korte træningstid.

Med andre ord: træning du kan overskue og overholde – også de dage tiden er knap!

Deltag gratis i ‘Health & Youth Reset’ med 30 dages gratis medlemskab af Yogavivo – uden binding!

Med ‘Health & Youth Reset’ får du:

  • En top-til-tå opstramning
  • Løftet hud og humør
  • Flottere former 
  • Skubbet din forbrænding i den rigtige retning 
  • Støtte til at regulere hormoner og blodsukker
  • Bedre søvn
  • Færre ømme led og muskler og stærkere knogler
  • Mindre hjernetåge, færre hedeture og mindre pms
  • Sat en stopper for følelsen af at blive svagere og blødere, som tiden går.

Og nej, efter 28 dage vågner du ikke op med en mirakuløst ændret krop. Men du kan se og mærke forskel. Og du er i gang!
I gang med en træningsrutine, som du kan overskue, selv når livet virker lidt uoverskueligt.
I gang med at lære at træne på en måde, der ikke trætter og udmatter kroppen, men bygger den op på den mest effektive vis.
I gang med en træningsform, der effektivt kan hindre mavefedt og følelsen af at alderen bliver en begrænsning for dig og din krop.

Bonus!
I princippet har du til flere måneders træning med dette forløb. Du kan nemlig gentage det hele med en tungere vægt i flere omgange, og på den måde vågner du nok en dag med en følelse af, at ændringen er mirakuløs.


Om metoden:
Du vil overvejende blive præsenteret for styrketræning på dette forløb, men også møde øvelser der øger din mobilitet. Hvis vi ikke bevarer muskelmasse, som årene går, reguleres blodsukkeret dårligere, og det påvirker hele hormonsystemet, vores forbrænding og inflammationsprocessen i en kedelig retning. At bevare – og allerhelst øge! – din muskelmasse er derfor en central investering i et langt og sundt liv. Og uanset hvor vidunderligt yoga er, så er det med alderen en helt central del af din kropslige pensionsopsparing at supplere med intelligent sammensat styrketræning.

Sådan kommer du igang:
Vi anbefaler, at du bruger første uge til at finde dit niveau og få styr på forløbets øvelser. Nedenfor kan du se et overblik over, hvordan du kan starte forløbet op alt efter dit niveau:

Har du aldrig nogensinde lavet vægttræning før, kan det f.eks. betyde, at du den første uge skal lave øvelserne helt uden vægt og fokusere på at lave dem korrekt. Måske du i så fald ikke når alle gentagelser, men det er helt i orden. Senere kan du tilføje vægt, f.eks. en liter mælk eller en 1 ½ liters vandflaske

Har du en smule erfaring med styrketræning og har du styr på de grundlæggende øvelser, skal du bruge en håndvægt eller kettlebell på 5-10 kg. Du kan vælge bare at have en enkelt vægt til alle øvelser, men du kan også gå all-in og købe en på 5-8 kg til overkropsøvelser og en på 10-12 kg til underkrops-øvelser.

Er du vant til styrketræning, så brug en vægt på 10-12 kg til overkropsøvelser og 12-16 kg til underkropsøvelser.

Husk at du kan købe kettlebells med 10% rabat her og håndvægte med 10 % rabat her som Yogavivomedlem – find din rabatkode her.

Sådan foregår det:
‘Health & Youth Reset’ varer 28 dage og består af 14 helt nye videoer med træningsekspert Christine Bonde. Hver dag i forløbets 4 uger modtaget du en daglig mail med det program, du skal lave på dagen. Du skal bare klikke og følge instrukserne i videoen. Den daglige træning varer kun 5-15 minutter.

1. uge: Her møder du de første 7 videoer og får tændt og skabt kontakt til alle dine muskler. Også dem du ikke vidste du havde. Allerede her mærker du at du får mere energi!

2. uge: 7 nye videoer, der bygger videre på dem, du mødte i første uge, så du er sikret progression og alsidighed i din træning. 

3. uge: Her gentages videoerne fra første uge, og du kan bruge en tungere vægt nu for at blive ved at skabe progression.

4. uge: Du gentager videoerne fra anden uge, og det anbefales, at du sætter lidt ekstra vægt på. Samtidig vil du kunne udføre øvelserne med endnu mere power og dermed “tænde” for alle slags muskelfibre bedre.

Deltag gratis i ‘Health & Youth Reset’ med 30 dages gratis medlemskab af Yogavivo – uden binding!

Hvem er underviseren?
Christine Bonde er BSc i Global Nutrition and Health, madfotograf, kogebogsforfatter, bevægelsesnørd og fortaler for at gøre alt med udgangspunkt i næring, nydelse og nysgerrighed. Christine har undervist i mange forskellige trænings- og bevægelsesformer siden 2012, og arbejder i dag både som yogalærer og personlig træner. Christines filosofi tager udgangspunkt i et ønske om mere leg, mere lethed og mere naturlighed når det kommer til bevægelse.