Grounding med Yin yoga

 • Tid : 64 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Grounding / Mindfulness
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Ryst arbejdsdagen af dig, læg to do listen langt væk og find ro i denne lækre yin yoga sekvens.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

 1. Hej
  Har lige taget denne lektion og hvor var det mega godt for krop og sjæl.
  Det er ikke sidste gang jeg skal tage denne. Brugte yogablok i dag ved svaneøvelsen og der gik et lys op for mig:-) jeg blev ligeså rørt til sidst med øvelsen med hænderne foran og din guidning. Tusinde tak for dejlig time:-)

  1. Post
   Author

   åhh den er mega old school. Fedt den stadig gir’ mening. Brug endelig teknikken du kender i dag fra livestream. Den er fra da jeg underviste i Kødbyen helt tilbage til 2015 🙂
   Kh
   K

 2. Kære Kristine! Tak for endnu et fantastisk Yin-program. Nu har jeg efterhånden været igennem de fleste – og nogle af dem flere gange – så jeg ser frem til mere yin fra dig! Dine sekvenser er vidunderlige. Namasté

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost