Glade håndled

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 10 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : En kort pause / Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Hvis du er en af dem, der bruger mange timer foran computeren, så er dette program til dig. I så fald skal du nemlig passe på, at du ikke udvikler spændinger, som kan udvikle sig til smertefulde tilstande som f.eks. seneskedehindebetændelse. Spændingerne starter ofte omkring skuldrene, så programmet begynder ligeledes med at guide dig igennem et par effektfulde skulderstræk, og derefter vil Simon Krohn instruere en kort sekvens af håndledsøvelser. Programmet er en del af forløbet “Yoga på kontoret“.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Avatar

  Tak Simon, jeg havde ondt i mit højre håndled før jeg startede og nu er det væk, det sad i skulderen. Tak : )

  1. Simon K Post
   Author
 2. Avatar

  Hej Simon• tak for gode øvelser Jeg har i snart mange år lidt af at mine finger sover , dise øvelser hjælper mig tak for det VH Lisbet pedersen

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga på kontoret