GLAD RYG OG SMUK HOLDNING


10 dage med yoga der transformerer din ryg og din holdning.

Har du tendens til en øm lænd, spændte skuldre, nakkeproblemer eller bare godt gammeldaws ondt i ryggen? Og har du lyst til en smukkere, mere rank holdning? Uanset om det er din lænd, din nakke eller din holdning du gerne vil forbedre, så hop med på Yogavivos ”Glad Ryg & Smuk Holdning” 10-dages program. Glæd dig til at opleve den vitalitet, der kommer af at have en glad ryg og en smuk holdning.
Ondt i ryggen – en folkesygdom

Hvis du lider af rygsmerter, er du ikke den eneste. Ifølge Sundhed.dk anslås det, at 60-80 procent danskere vil opleve rygsmerter i løbet af livet. Forskning viser, at yoga er særdeles effektivt, når det kommer til at forebygge, mindske og fjerne rygsmerter.

Vedvarende smerter som for eksempel ondt i ryggen går ofte ud over humør og overskud. Derfor har vi sammensat et 10-dages program, der med nøje udvalgte yogavideoer vil gøre en forskel for din ryg – og vi er sikre på, at du også vil kunne mærke det på dit mentale overskud.

 

Glad Ryg & Smuk Holdning er til dig:

  • Der aktivt vil gøre en indsats for at gøre din ryg – og dermed dig selv – glad
  • Som har gener i lænd, ryg eller nakke, men som ikke har tænkt sig bare at lade generne udvikle sig
  • Til dig der – uanset alder – har lyst til en rank, smuk holdning. Og til den energi det giver at bevæge sig gennem livet med en god holdning.
  • Til dig der ingen gener har, men ønsker at forebygge gener og opleve glæden ved en ryg i topform.
  • Til dig der gerne vil have både have smidighed og styrke i ryggen, og den fulde bevægelsesfrihed det giver.

 

Sådan gør du:
Glad Ryg og Smuk Holdning vises nederst på denne side, når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Det kræver kun en yogamåtte, et medlemskab af Yogavivo, samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv

 

Hvem kan deltage:

Alle uanset alder og tidligere erfaring med yoga kan deltage.

 

Vær opmærksom

Vi kan have ondt i ryggen på rigtig mange forskellige måder. Hvis du laver denne serie med ondt i ryggen, er det vigtigt, at du laver øvelserne med opmærksomhed og mærker efter hvad teknikkerne gør ved dig. Hvis der er nogen af øvelserne, som føles ubehagelige eller giver smerter, bør du springe dem over. Hvis du er tvivl, så kontakt din læge eller konsulter med en fysioterapeut.