Fysisk afspænding – lær at give slip

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 13 min
 • Underviser : Lars Damkjær
 • Tema : Afspænding & restitution
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Meditation
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det først trin i mentaltræning er den fysisk afspænding. I denne video, som er en del af forløbet ‘Ind til din essens‘, guides du til at spænde af i kroppen og slippe ind i dybere restitution.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Tak for en skøn skøn video og den mest beroligende stømmeføring. Hvad hedder det virkelig fine stykke musik der kører i baggrunden? Kh. Camilla

  1. Post
   Author

   Tak for skøn feedback, Camilla. Jeg kan desværre ikke hjælpe med titel på musik, da den er købt på en tjeneste, der sælger musik komponeret til meditationer mm. Kh Lars

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Hei Lars, jeg ble nysgjerrig på ditt nye forløp, og opplever denne videoen som så meningsfull for meg. I hodet mitt sitter det imidlertid en kontrollør, som ikke helt klarer å gi slipp, selv om jeg kjenner at kroppen faller mer til ro for hver gang jeg praktiserer. Jeg håper og tror at jeg klarer å slippe kontrollen etterhvert ☺️ Vennlig hilsen Marit.

  1. Post
   Author

   Hej Marit
   Tak for din kommentar og ikke mindst din nysgerrighed og motivation for denne praksis. Lad mig allerførst understrege at det kræver øvelse at spænde af…..og netop det ikke at gøre noget, men slippe kontrollen og på den måde tillade afspændingen at ske helt af sig selv. Man kan sagtens opleve, at en del af bevidstheden er vågen og oplever og observerer synkront med at være i en dybere tilstand og afspændthed. Jeg taler mere om dette i næste uges talk og tema om hjernebølger. Her udkommer også en ny mentaltræningsøvelse “mental afslapning” og byggeklods til den fysiske afspænding.
   Bedste hilsner Lars

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Lars Damkjær