Fortrolig med det, der føles rart

Intro-video

 • Tid : 26 min
 • Underviser : Ene Ravn
 • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når vi oplever ubehag og smerter i kroppen, er det helt naturligt, at opmærksomheden trækkes hen imod ubehaget, der dermed nemt kommer til at fylde det hele. I denne sekvens, som er en del af forløbet ‘Blid yoga mod kroniske smerter’, inviterer Ene dig til at gå imod denne tendens og i stedet fokusere på de områder i kroppen, hvor der enten er noget, der føles rart, eller hvor der er et fravær af ubehag. Dermed kommer ubehaget til at fylde mindre og alt det, der faktisk føles ok, kan skabe en modvægt til ubehaget. Sekvensen er velegnet til dage, hvor du føler dig overvældet af smerter. Du får muligvis brug for et tæppe at ligge på.

4 KOMMENTARER

KOMMENTARER 4

  1. Post
   Author

   Hej Tove.
   Det bliver jeg rigtig glad for at høre. Jeg har det også sådan at de små bevægelser nogen gange kan samle mig på en måde, som jeg lidt misser i de større. Tak fordi du skrev:-) Ene

 1. endnu engang tak Ene.

  fortalte center for kræft og sundhed, hvor godt det var at følge dine forløb her. De kendte dig godt, sagde du har undervist der.

  kærligst inge

  1. Post
   Author

   Tak for dine fine kommentarer, kære Inge.

   Det glæder mig så inderligt, at du har gavn af forløbet i en svær tid. Det giver mig lige et ekstra meningsboost i forhold til min undervisning:-) Tak for det!

   Og sjovt med Center for kræft og sundhed. Ja, jeg har undervist fysioterapeuterne derinde, det er sådan et fint sted.

   Fortsat rigtig god yoga-fornøjelse til dig:-)

   Kærligst Ene

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Blid yoga mod kroniske smerter