Første trin i at udføre Solhilsen A

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Nicolaj Jespersen
 • Tema : Flow / Solhilsner / Yoga teknik
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Ashtanga yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den første i forløbet “Ashtanga yoga – en gradvis tilgang“. I denne korte praksis får du mulighed for at lære grundprincipperne, uden chaturanga (lav armbøjnings position) og udhva mukha svanasana (hund hoved op) i Solhilsen A. Vi arbejder ligeledes med, hvordan vi kæder åndedrættet og bevægelse sammen. Dette alene er hel yogapraksis i sig selv.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Hej Nicolaj
  Jeg arbejder pt med en ømhed omkring tommelfingerens store muskulatur og inderste led som jeg mærker når der kommer vægt på hænderne. Jeg vil høre om der er øvelser/opmærksomheder der kunne være relevante ud over rotationer i over/under arme og fokus på kontakten mellem gulv og særligt pegefinger?
  Mvh. Line

  1. Post
   Author

   Hej Line, det er svært at svar på uden at se din praksis, men måske kan du prøve at lade din pegefinger være på linie med din underarm og en generel fejl der ofte sker er a man kommer til at sprede fingerne for meget. I sær tommefingeren væk fra de andre fingre. Så prøv også at lad din tommefinger være tætter på pegefingeren. En anden ting er at alle aktiviteter kan overgøres, så rotationen af inder overarmen skal være så der ikke er ubehag i skulder ledet og så du kan bevare lige meget vægt på pegefinger og lillefingers kno. Håber det hjælper. God fornøjelse med din praksis. Venligst, Nicolaj

 2. Hej☺️
  Jeg har været medlem i omkring en måned og indimellem spørger jeg mig selv om der ligger en anbefaling når i laver en serie.
  En anbefaling om hvorvidt det er en god ide at være i det samme trin ex antal gange?
  Hvornår går man videre til næste trin?
  Jeg nyder mine stunder i yogavivo☺️
  Rigtig god søndag
  Dbh Henriette

  1. Kære Henriette, først og fremmest: dejligt at høre at du nyder dine stunder med Yogavivo! Når du føler dig sikker ift det første trin så går du videre. Og det er lidt forskelligt hvornår man føler det og hvilke forudsætninger man har når man starter. Derfor er det svært at skrive nøjagtige antal gange for hvor mange gange et trin er nødvendigt. Det kan være en god ide at gøre det ihvertfald tre gange og så evt prøve næste trin. Ved at prøve næste trin får du også en fornemmelse af, om du føler du kan være med på det trin. Når det så er sagt vil vi også opfordre til at du når du er nået igennem flere trin engang imellem tager en enkelt session med de første trin. For ofte er det sådan at vi kropsligt kun kan “fange” et vist antal beskeder og indtryk. Det vil sige at vi ofte får flere nuancer med hvis vi senere igen besøger de først trin. God fornøjelse!

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Ashtanga yoga - en gradvis tilgang