Forstå dine iskias-smerter

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

  • Tid : 7 min
  • Underviser : Peter Hunter
  • Tema : Hensyntagende yoga & yogaterapeutik
  • Niveau : Alle niveauer
  • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Er du nysgerrig på at forstå, hvad der foregår inde i din krop, så du kan komme af med dine iskias-smerter? Denne Talk er fyldt med en masse basal og nyttig viden, som du kan bruge til at få et mere afslappet forhold til iskias-smerter og føle dig motiveret til at skaffe dig af med smerterne igennem bevægelse.
Uanset om dine smerter stammer fra lænden eller balderne, er fysioterapi og træning anbefalet, og det vigtigste at vide er, at du selv kan gøre rigtig meget for at blive smertefri. Nøglen er bevægelse, og prognosen for iskias- og lændesmerter er heldigvis god. Selvom det kan tage tid (og være vildt frustrerende), så er vejen frem at bruge din ryg, og ikke bekymre dig for at bevæge dig og lave øvelser for balder og lænd.
Du kan også følge med i videoen ‘Træn dine iskias-smerter væk’ for at få et bredspektret træningsprogram, der med sikkerhed vil gøre godt for lænd og balder og sænke dine smerter over tid.

1 KOMMENTARER

KOMMENTARER 1

  1. Kære Peter
    Det virker, dit program. Så Velkommen til.
    Allerede efter den første gang, jeg havde lavet dit program havde jeg det bedre og dagen efter var endnu bedre. Så fedt. God debut her på Yogavivo. Glæder mig til at følge dig. God dag. Hilsen Berit

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Peter Hunter