Fold forover med hele kroppen

Intro-video

 • Tid : 27 min
 • Underviser : Peter Hunter
 • Tema : Foroverbøjninger / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne sekvens sætter vi alt, vi har arbejdet med i de andre sekvenser i forløbet ‘Rør dine tæer på 4 uger’, sammen med nogle stræk, der rammer hele bagsiden af benene. Lænden er også involveret, når vi skal røre tæerne, så den får ekstra kærlighed i denne session. Husk at gentage sekvensen ‘Test hvor langt du er fra dine tæer’ et par dage efter, at du har gennemført denne video. Du skal bruge en pude til knæene og en vægt på 5-10kg. Videoen er den del af forløbet ‘Nå dine tæer på 4 uger’.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Hej Peter
  Tak det gode program.
  Jeg har lavet forløbet i tre uger nu. Det føles godt og med lidt held får jeg ordentligt fat i tæerne om en uges tid.
  Mit spørgsmål er om man må lave øvelserne hver dag, eller om der hører en restitutionsdag til, hver gang jeg har været i gang?

  1. Post
   Author

   Kære Søren.

   Hvor dejligt at høre du er igang og gør fremskridt. Det tager tid, måske også mere end 4 uger, men dejligt du er vedholdende og allerede kan mærke det!

   Jeg skriver i program beskrivelsen:
   ​”Ved 3 træninger om ugen træner du i den ene træning til video 2, i anden træning veksles mellem video ​3 og ​4​, ​o​g i tredje træning kører du ​fast video 5 hver uge.”

   Og dette er den højeste frekvens jeg officielt har beskrevet, fordi jeg tror langt de fleste vil opleve fremskridt med 3x pr. uge. Flere gange end det kan hjælpe dig videre eller bryde igennem plateauer, og så vil jeg blot anbefale at du lytter til din krop og tager det mere stille og roligt i hver individuel session. Da vi gerne skal undgå overbelastning, som ku ske hvis du strækker ud for intenst for ofte.

   Men min anbefaling er at køre programmet som det er med restitutionsdage i de første 4 uger. 🙂

   Håber det hjælper og god træning!
   P

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Peter Hunter