Flow for hofterne

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 30 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Stillesiddende arbejde, løbeture, cykelture, stress og svære følelser kan sætte sig som stivhed og spændinger i dine hofter. På den her klasse arbejder vi med at skabe stabilitet, mobilitet og plads i hofterne, så du kan finde mere frihed og nydelse i dine yogastillinger og i måden, du bevæger og bruger kroppen generelt. Hoftearbejde kan være temmelig intenst og lærer os at være med det svære. Vi møder det hele, som det er, med støtte fra flydende intuitive bevægelser og et bevidst åndedræt.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Jeg er vild med dette flow. Det er et år siden, at jeg fødte, og et år med minus søvn og for lidt tid til mig selv, har virkelig sat sig i kroppen. Flowet løsner overraskende meget op og er lige det rette til mig og mine (overraskende) stive hofter.

  1. Post
   Author

   Kære Marlene.
   Tak for din besked 🙂
   Hvor er det dejligt, at flowet virker så godt for dig! Det er vildt – og ja, ind imellem overraskende – hvad de hofter kan gemme på…
   Fortsat rigtig god fornøjelse med Yogavivo-yoga og hofteflows!
   Kh
   Stina

 2. Dejligt flow, som jeg vender tilbage til igen og igen, når hofterne trænger til lidt ekstra opmærksomhed og kærlig. Tak for det og din varme og energi.

  1. Post
   Author

   Hej Mette.
   Beklager at jeg svarer så sent!
   Det er ikke altid, jeg fanger beskederne herinde, men de gør mig så glad, når jeg ser dem.
   Håber du fortsat har glæde af at lave yoga på yogavivo 🙂
   Kh
   Stina

 3. Stærkt flow – du har en meget fin dynamisk tilgang med små twists, samtidig man at jeg kan genkende stillingerne. Det virker supergodt for mig, Tak!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Stina Madelaire