Flow for balance

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 20 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Farvel stress / Twist & rotationer
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Vinyasa yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det her program er især godt at lave, når du føler dig fysisk eller mentalt ude af balance. Ved hjælp af rygdrejninger neutraliserer du hele dit “system” og skaber balance mellem kroppens højre og venstre side, der repræsenterer henholdsvis din maskuline, handlende side og din feminine, modtagende side. I programmet er der også fokus på, hvordan du kan balancere et ydre pres med indre plads og hvordan, du kan holde en blødhed og åbenhed i det, der føles hårdt, svært eller intenst.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Rigtig fint program. Men det vil være virkelig gavnligt (for mig) hvis første, stående del af øvelserne bliver gennemgået lidt langsommere. Måske med et par hvil imellem.

  1. Post
   Author

   Hej Jannie.
   Tak for din besked 🙂 Fordi det er vinyasa yoga, er der ikke hvilepauser mellem stillingerne, men jeg kan anbefale dig at lave programmet nogle gange, så kroppen lærer bevægelser og stillinger godt at kende. Og tryk endelig på pauseknappen undervejs, når du har brug for det 😉
   Kh
   Stina

 2. Virkeligt godt program -god balance mellem det dynamiske og statiske og fin progression. Instruktion lige tilpas. Imponerende hvor meget rygsøjlen kan arbejde på 20 min – samtidig med at det føles som yoga og ikke fitness. Tak!

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Stina Madelaire