Få det andet rigtige ben ud af sengen

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 9 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Mere energi / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Dette er en ny version af den gamle klassiker ‘Få det rigtige ben ud af sengen’. Den er til dig, der føler dig stiv eller øm i kroppen, når du stiger ud af sengen om morgenen. Det her er den sekvens, Kristine selv laver om morgenen for at få hele systemet i gang til dagen.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

  1. Post
   Author
 1. Mine fødder og ankler er meget stive og gør ondt hver eneste dag. Mine skinneben ligeså. Jeg har haft kronisk stress og smerter igennem 15 år. Jeg føler jeg har brug for at løsne mine fødder og underben op( ligeså mit sind ) men tuck toe er alt for voldsom. Jeg kan udføre den, hvis jeg læner mig helt frem og støtter med mine arme på gulvet ellers gør det alt for ondt. Vil det være ok? 🙂 Er der andre af dine videoer du kan anbefale for mine udfordringer ? 🙂

  1. Post
   Author

   Kære Annika
   Åhh ja stress og smerter i krop og sind er virkelig noget der kan mærkes i en øvelse som Tuck toe. D.. det sidder i halsen, tåen, maven, læggen, anklen ja hele livet kan bare mærkes og man føler det ofte som en tur ud over kanten, men der er vi jo allerede havnet når vi har tilladt så mange år at døje med ondt i livet. øv jeg føler med dig. Har jo været der, hvor det lader til du er. Det kan heldigvis blive godt og rart igen. Du tager bare en tuck toe child som det hedder med armene på gulvet foran dig indtil du får mod på at komme op igen. Det er også en hard cord sekvens du lige har valgt at rode dig ud af så mange års liv med stress og smerte <3 Bliv smertefri med yin er ikke smertefri, men et rigtig godt forløb at lægge ud med. Jeg anbefaler du vælger den eller januar forløbet vi lige har live streamet og holder dig til disse videoer de næste 2 måneder. Det er ingen hjælp på den lange bane at shoppe rundt i de mange videoer hver og hver anden dag. Hellere vælge et par og gentage i 6-8 uger 🙂
   Kæmpe krammer og 'giiiiv sliiiip' i Kram barnet 😉
   Kh
   K

   1. Åh tusind tak – blev så rørt over din besked.
    Du har helt ret i det med at shoppe rundt, det giver ikke ro men bare mere stress. Tak jeg vil forsøge mig med dine råd og håber også jeg lander på den anden side på et tidspunkt, hvor alt ikke er så hårdt og smertefuldt <3

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost