Et frit åndedræt og en glad rygsøjle – fra 4 uger efter fødsel

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Louise Timm
 • Tema : Efterfødsel
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er del af forløbet “Nybagt mor – den første tid“. Brug denne sekvens fra 4uger efter din fødsel. Der startes stående, så hvis dit barn er vågent, så lad ham eller hende være inde for rækkevide, så det blir sjovt at lave lidt yoga med mor. Du løsner op langs rygsøjlen, mindsker spændinger i åndedrættet, lænd og ryg og får hele kroppen næret. Sekvensen giver på en gang ro og skaber ny energi. Brug et tæppe til at sidde på, når du laver asanas på gulv. Hav´en pude parat til at lægge enten under dit hoved eller bag ved lænden, hvis du har brug for støtte i afspænding.

5 KOMMENTARER

KOMMENTARER 5

 1. Hej, jeg har født for fire en halv uge siden, og er rigtig glad for denne efterfødselsserie ind til videre. I dag ville jeg så lave denne BALANCÉR ÅNDEDRÆT OG LØSN OP OMKRING RYGSØJLEN – FRA 4 UGER EFTER FØDSEL for første gang, men som det aller første siger Louise, at denne serie kan man lave fra når det er 8 uger siden man har født. Så jeg er lidt forvirret.. kan jeg lave den allerede nu her fire uger efter fødslen, som teksten siger, eller skal jeg vente til efter otte uger? Mvh Laura Kold

  1. Post
   Author

   Kære Laura

   Mange tak for din mail og et stort tillykke med baby.

   Sekvensen her er til let øvet / øvet. Hvis du har dyrket yoga før, så kan du godt kaste dig ud i sekvensen.
   Hvis du er bekendt med ” duen”. Den stilling hvor jeg har et knæ bøjet fremme mellem hænderne og bagerste ben strakt langt, vil jeg uanset dit kendskab til stillingen, undlade at lave den 4 uger efter fødslen, og vente til 8 uger efter fødslen.
   Som en sidst kommentar, hvis du forsat bløder fra din livmoder, så anbefaler jeg, at du laver ” ret kroppen ud efter skæve sovestillinger” og ” fokus på hænder og fødder” Jeg håber at mit svar giver dig ro, ellers er du meget velkommen til at skrive til mig igen.
   Venligst
   Louise

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Nybagt mor - den første tid