Essens og helhed

 • Tid : 33 min
 • Underviser : Stina Madelaire
 • Tema : Farvel stress / Rolig & langsom
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her arbejder vi med nyre- og blæremeridianerne, og det har en beroligende effekt på nervesystemet. Stillingerne åbner omkring dine lysker, inderlår, nyrer og hjerte. Nyrerne samarbejder med hjertet, og energimæssigt supplerer de også hinanden godt, da hjertet repræsenterer den mere udadvendte energi og nyrerne den mere indadvendte. Idéen er, at når du mærker din essens tydeligere, kan du forbinde dig til din omverden – helheden – fra et mere autentisk sted. Programmet er en del af forløbet “Førstehjælp til dig, der er stressramt“, og denne session anbefales især til dig, der er et stykke inde i dit stressforløb og har brug for (igen) at mærke forbindelse til dig selv og din omverden

10 KOMMENTARER

KOMMENTARER 10

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 1. Hej. Det ser ud til at være et rigtig godt program, men hvad er det for nogle yogapøller i bruger? Jeg har lige købt en økologisk fra Yogaudstyr.dk med bomuldsfyld men den er meget hård.

  1. Hej Hanna
   Det er yogapøller med boghvedeskaller fra Yogaudstyr.dk som bliver brugt i videoen.
   TIP: Du kan justerer hårdheden af yogapøllerne ved forsigtigt at tage noget af fyldet ud, hvad enten det er boghvedeskaller eller bomuldskapok der er i.
   God fornøjelse!

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Førstehjælp til dig, der er stressramt