Kom godt i gang – enkle tips

Her er der 8 tips, der er gode at have med, når du laver yoga der derhjemme.

1. Lav hellere yoga i fx 10 minutter end slet ikke at gøre det. På Yogavivo finder du yogavideoer på helt ned til 5 minutter – og jo det kan have stor effekt. Og er du faldet af hesten en uge så hop op på den i den næste. Det giver noget godt til din krop og dit sind hver eneste gang du laver lidt.

2. Drop at vente på det perfekte tidspunkt. Giv slip på ideen om, at stuen skal være ren, opvasken taget, børnene stille og stemningen helt i zen før du går i gang. Lad hjemmet flyde, sæt pligterne på stand by og kom i zen ved at lave yoga.

3. Gør det nemt for dig selv. Det kan være en god ide – særligt i starten- at lave et hjørne i hjemmet, hvor yogamåtten simpelthen hele tiden er rullet ud så du bare skal træde hen på den.

4. Du behøver ikke være smidig for at dyrke yoga. Også selvom du føler dig stiv som et bræt og ikke kan nå dine tæer. Når det er sagt, er det vigtig at vælge et niveau, der passer til dér, hvor du er. Smidighed kommer til en som en proces gennem kontinuerlig yoga, så bare kast dig ud i yogaen og nyd turen. Husk at du kan søge på niveau i videobiblioteket.

5. Lav yoga regelmæssigt. Du får mere ud af din yoga, hvis du træner regelmæssigt. Det er bedre at nøjes med kortere programmer a tyve minutter et par gang om ugen end to timer en gang om måneden. Dyrker du yoga 2-3 gange om ugen vil du hurtigt opleve at have mere energi, føle dig tilpas i kroppen, blive gladere, mere afstresset og nærværende.

6. Anskaf dig en yogamåtte og hav tøj der er rart at bevæge sig i på. Psst – husk vi har en klub hvor du kan få rabat blandt andet på yogamåtter. Se mere her Rabataftaler.

7. Brug favorit-funktionen. Med favoritfunktionen kan du nemt kan finde de videoer du kan lide igen. Klik på det lille hjerte under videoen for at føje den til dine favoritter. Siden med dine favoritter finder du under “Min profil” i menuen.

8. Lav en playliste. Du kan samle de videoer du holder af til et forløb via vores playliste-funktion. Så har du længere yogasekvenser eller sågar din egen yogaworkshop hjemme i stuen. Du kan fx lave en “stress-af” playliste eller sætte en yogavideo sammen med en meditation. Du starter en playliste ved at trykke på play-ikonet som er under hver video. Se mere om playlister her.

VIDEOER YOGAVIVO ANBEFALER DIG SOM BEGYNDER