En halv time i nuet

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 31 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Angst & depression / Balance i hormonerne
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Ondt i lænden, ondt i livet. Yoga handler om livet, og denne sekvens handler om at finde ind til kernen og lade nuet få lov at fylde. Hver stilling handler om at være tilstede, vågen og trække vejret lige her og nu. Det er en kort og intens sekvens, der giver sammenhæng mellem krop og sind.

14 KOMMENTARER

KOMMENTARER 14

 1. Jeg har altid nydt at jeg har kunne mærke en virkelig forskel når jeg har lavet yin yoga, alt efter hvilken sekvens. Nu er det 3. gang jeg laver lige denne sekvens og jeg har følt hver gang at min krop og sind er blevet ramt af en mukkert. Men jeg ser mig selv og verdenen anderledes, jeg føler en dybere indsigt. Og én ting er fælles for hver eneste gang jeg har lavet yoga: Den dybe taknemmelighed for at have gjort noget for mig. Og den er der, selvom denne sekvens er hård på flere planer. Tak Kristine :oD Kh Th

 2. Hej Kristine Jeg er blevet meget glad for denne sekvens. Den virker balancerende og beroligende. Samtidig med den løsner op i kroppen. Jeg har udfordringer med Square, det gør ondt og jeg spænder op. Men jeg har fundet ud af at hvis jeg placerer albuerne og underarme i gulvet foran benene og støtter let, så slapper jeg mere af i ryggen. Er det en acceptabel udgave? Jeg har mange spændinger i ryggen pga. en ulykke. vh. Trine

 3. Kære Kristine

  Tak for en dejlig session. Jeg har glæde af mange af dine sessioner.
  Men jeg har et spørgsmål, for der er noget jeg altid studser over:
  Hvad er det for et ord du bruger; nemnat ??
  Hvad betyder det og hvorfor bruger du det ?
  Er det i stedet for at sige: fornem at ? Og hvorfor ?
  kh Katrine

  1. Post
   Author

   Kære Katrine

   Tak for at give dig tid til at komplimentere her 🙂

   Ordet Namaste stammer fra sanskrit og betyder “Jeg bøjer mig for dig” eller “Det guddommelige i mig, ærer det guddommelige i dig. Ordet bliver brugt som en respektfuld og kærlig gestus og for at sige tak.
   Det ligger mig fjernt og jeg har det sidste års tid sagt ‘Nærmeste’ som en af mine faste deltagere Linda fortalte hendes 2. klasse bruger og det giver meget mere mening til mit liv og min rejse som aldrig har været i Indien og ej heller drages af Indien. Yin yoga som jeg formidler det har heller ikke synderlig meget med indien at gøre, men meget mere den østlige del af asien så på mine nye videoer kommer du ikke til at høre ‘Namaste’

   Kh
   K

  2. Jeg har studset over det samme, fordi det er i alle videoerne. Jeg er kommet frem til, at der nok bliver sagt “fornemmelsen af at….” eller “fornem at…” – bare så hurtigt, at man ikke helt forstår ordene 🙂

  1. Post
   Author
 4. Tak for dejlig sekvens
  Spørgsmål til Buddhas rest: er det begge hæle, der strækkes væk fra kroppen? Synes at det er nemmest med det øverste ben
  God weekend – vi “ses” på yogamåtten ‍♀️

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost