7 sunde efterårsdage


Styrk dit helbred inden vinteren – 7 sunde efterårsdage

Når bladene begynder at falde af træerne, er vi mange, der mærker både energien og humøret falde med. Heldigvis er der helt konkrete måder at bevare både dit gode helbred og humør, og det er præcis formålet med ‘7 sunde efterårsdage’.

Et 7 dages yogaforløb, der sikrer dig et sundere, stærkere og smidigere efterår

‘7 Sunde Efterårsdage’ kan sammenlignes med det eftersyn, bilejere giver deres bil hvert efterår. Du bør også være ekstra opmærksom på din krop, når årstiderne skifter, og derfor har vi lavet et forløb, hvor du sender din krop til yoga-mekanikeren og får et ”klar-til-vinteren”-stempel.


Et forløb med opskrifter, der kan få dig ud af sundheds-suppedasen
‘7 sunde efterårsdage’ er som de forløb, du allerede kender fra Yogavio, men denne gang har vi lagt lidt ekstra oveni. Du får du nemlig også lækre opskrifter på juicer og grøntsags-supper. Det er ikke nødvendigt at bruge opskrifterne for at få effekt af forløbet. De er simpelthen en bonus til dig der vil sætte ekstra ind på sundhedskontoen eller bare hente lidt ny inspiration til sund aftensmad i løbet af ugen. Opskrifterne er udviklet af sundhedsekspert, kogebogsforfatter og Danmarks juicekonge Mads Bo fra High on Life.

SÅDAN FOREGÅR DET:
Forløbet ‘7 sunde efterårsdage’ er gratis at deltage i for medlemmer af Yogavivo.
Når du tilmelder dig forløbet får du en velkomstmail med praktisk information og et effektivt yogaprogram på 13 minutter, som vi anbefaler du laver to dage i træk. I velkomstmailen får du også opskrifter og indkøbslister hvis du vil have den del med. Du har altså to “opvarmnings-dage” og herefter vil du hver dag de næste 7 dage modtage dagens yogaprogram i din indbakke. ‘7 Sunde Efterårsdage’ har et stort fokus på at gøre sundhed håndgribeligt, og du får i løbet af de 7 dage mails hver dag, der indeholder:

1: Dagens yogaprogram
2: Dagens opskrift fra sundhedsekspert og kogebogsforfatter Mads Bo fra High on Life

Følger du både yogaprogrammet og opskrifterne i ‘7 Sunde Efterårsdage’, slår du to sundheds-fluer med et smæk, fordi de hver især har helt forskellige indvirkninger på dit helbred.

Ok – det lyder godt! Og hvem kan være med?
Alle kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med yoga. Det eneste det kræver at deltage, er din lyst til at sætte ind på sundhedskontoen, styrke immunsystemet og få mere energi. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har en yogamåtte. 

Jeg tror ikke jeg har tid – hvor lang tid tager det? 

Regn med at bruge 15-35 minutter om dagen på din yoga.

Vi holder af hverdagen, og mest af alt holder vi af nem hverdagsmad – derfor tager supperne kun 10-15 minutter at lave og indeholder ingen mystiske ingredienser, du ikke kan få i et normalt supermarked.

Uh – jeg bliver helt overvældet. Det er mange ting med både yoga, juice, supper og supper!

At lave ændringer der sikrer dig en bedre sundhed, er lidt at rydde op i dit skur. Det er som regel mere overskueligt, hvis du ikke gør det hele på en gang, og enhver indsats vil gøre resten af processen nemmere.

Når du skal ændre din kost og livsstil anbefaler vi, at du tager et skridt ad gangen. Så kan du for eksempel kun overskue yogaen de fleste af dagene, så starter du dér. Og er der en dag, du ikke får lavet noget, fordi du skulle til forældremøde eller ses med en ven, så hop bare med igen dagen efter. Lad være med at falde i alt-eller-intet-fælden, men følg hellere forløbet lidt ad gangen i det tempo, du har det godt med.

OPSKRIFTER OG INDKØBSLISTER:

Nedenfor kan du downloade indkøbslister med ingredienser til h.h.v. juice og supper til ‘7 sunde efterårsdage’. Du bestemmer selv om du vil lave juice eller supper, evt. begge dele.
Ingrediensliste til alle juice og supper