Efterår Med Go´ Energi


Yogavivo har sammen med High on Life skræddersyet et 7 Dages Efterårsboost med yoga, lækre juicer og grøntsagssupper. Gå igennem efteråret med god energi, et stærkt immunforsvar og overskud til at nyde både naturens smukke farver og den indendørs hygge med familie og venner, som årstiden indbyder til.

Prøver vi at køre i samme tempo uden at tage hensyn til, at vi er trådt ind i en ny årstid (jo – det er altså anderledes at træde ud af døren en morgen i oktober end i juni, selv i Danmark!) er der overhængende fare for at stress, snot, tunghed og træthed kommer snigende. Et skift i årstiderne er nemlig ofte forbundet med et energiskifte i krop og psyke, og det er en god investering, at give sig selv et lille ”efterårs-eftersyn”.


PRAKTISK:
Yogavivo og High on Life’s 7 Dages Efterårsboost bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Har du ikke mulighed for at være med på boostet lige nu så fortvivl ikke, da boostet forbliver online for alle medlemmer.

SÅDAN FOREGÅR DET:
Hver af de 7 dage har et særligt tema, som indeholder:

1: Dagens yogaprogram
2: Dagens opskrift på enten juice/shot eller suppe
3: Dagens inspiration

De 3 daglige elementer er frit tilgængelige på boost-siden, så du kan lave det når det passer dig.

De tre elementer i boostet er designet til at skabe en synergi-effekt, idet du både tager fat om krop, kost og mindset. Du kommer ned i kroppen, fylder dig med gode næringsstoffer og tager små – men afgørende – skridt i retning af sundhed på alle planer.

Sundheden du får her, handler ikke kun om gode næringsstoffer – det handler også om at finde den emotionelle og mentale komponent i sundhed. Det gør du med yoga. For gennem yoga lærer du at mærke dig selv, så du bedre kan se og handle på, hvad der er rigtigt for dig – hver dag.

Juice-, shots- og suppeopskrifterne i programmet er skræddersyet af Danmarks ukronede juice-konge Mads Bo fra High on Life.

Ok – det lyder godt! Og hvem kan være med?
Alle kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med yoga. Det eneste det kræver at deltage, er din lyst til at sætte ind på sundhedskontoen, styrke immunsystemet og få mere energi. Og så er det rart at have en yogamåtte. Regn med at bruge 15-35 minutter på boostet om dagen.

Jeg tror ikke jeg har tid – hvor lang tid tager det? 
Det tager under 5 minutter at lave en juice eller ca. 10 minutter at lave en suppe. Og der er i øvrigt ikke tale om mystiske, dyre special-ingredienser eller tidskrævende sundhedsfif og praksisser.  De 5-10 minutter er en lille indsats for at fylde dig med antioxidanter, vitale næringsstoffer og basedannende, velsmagende grønne sager. Har du ikke en juicer kan du springe juicen over og lave suppen i stedet. Når du er logget ind på Yogavivo, kan du på boost-siden allerede i dag se en indkøbsliste så du nemt kan få overblik over de ingredienser, der skal handles ind.

Uh – jeg bliver helt overvældet. Det er mange ting med både yoga, juice, supper og sundhedsfif!
Når det handler om ændringer i kost og livsstil anbefaler vi, at du tager et skridt ad gangen. Så kan du for eksempel kun overskue yogaen de fleste af dagene, så starter du dér. Og er der en dag du ikke får lavet noget fordi du måske endte med en spontan bytur eller du passede syge børn, så hop bare med igen dagen efter. Lad være med at falde i alt-eller-intet-fælden, men gør hellere lidt ad gangen i et tempo du har det godt med.

Jeg vil gå all-in. Hvad kan jeg gøre ekstra?
Hvis du har lyst til at sætte endnu mere ind på sundhedskontoen, så anbefaler vi, at du i de 7 dage også skruer ned for indtagelsen af sukker, brød, pasta og koffein, mens du skruer op for mængden af grøntsager du spiser. Men gør det kun hvis du virkelig har lyst til. Pisk og pinsel er ikke sundt, og det er heller ikke det, der på den lange bane giver resultat

Vi har hele vejen fokus på at gøre det nemt og enkelt for dig, at opnå en større sundhed på alle planer!