Dit Projektfrie Liv


Kender du til fornemmelsen af hele tiden at være i gang? På arbejdet, derhjemme og i motionscenteret.

Vi lever i en tid, hvor alt vi gør, skal være nyttigt, skal kunne ’bruges til noget’ eller føre til, at vi ’forbedrer os’ og ’får noget ud af det’.

Det er der som sådan ikke noget galt i. For du kan få meget ud af at sætte mål og have projekter i gang. Problemet opstår, hvis vi kun bruger disse sider af os selv. Hvis vi ikke kan stoppe op og modtage, være eller give os hen til livet som det er, ender vi ofte med at løbe fortravlede rundt uden at vide hvad det er, vi løber efter.Invitation til projektfri zone

Du ved det sikkert allerede, men det er godt at blive mindet om, at du ikke hele tiden skal være i gang med noget nyttigt. ”Prøv at gøre noget, der ikke er nødvendigt, noget der ikke er behov for, noget unyttigt!” Sådan lød opfordringen fra Dronning Margrethe i en nytårstale og vi vil gerne komme med samme opfordring.

Vi vil gerne invitere til en projektfri zone, hvor du kan læne dig tilbage og modtage livet, som det er her og nu. Hvor du kan overgive dig og vide, at du er perfekt som du er. En projektfri zone hvor du f.eks. laver yoga, bare fordi du synes, at det er dejligt – og ikke som det projekt, som skal gøre dig mere smidig eller forbedre din koncentrationsevne.

 

Fokus på at være og modtage
I dette boost sætter Yogavivo fokus på de sider af livet de færreste af os har dyrket eller tager os tid til: fokus på bare at være og at modtage. På intimitet og overgivelse.

Måske vil du opleve, at det er en skøn pause i et travlt liv med masser af projekter. Måske vil du mærke et glimt af fredfyldthed eller få fornemmelsen af, at du er perfekt som du er.

Vi kan ikke sige præcis, hvad du ’får ud af det’, eller om du overhovedet får noget ud af det. Men det er også helt i orden. Så har du mod på at træde ind i en projektfri zone og gøre noget uden at have et mål?

 

PRAKTISK:
“Dit Projektfrie Liv” bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

 

Hvem kan deltage?

Alle uanset alder og tidligere erfaring med yoga kan deltage.