Dit Projektfrie Liv


Kender du til fornemmelsen af hele tiden at være i gang? På arbejdet, derhjemme og i motionscenteret.

Vi lever i en tid, hvor alt vi gør, skal være nyttigt, skal kunne ’bruges til noget’ eller føre til, at vi ’forbedrer os’ og ’får noget ud af det’.

Sæt en kæp i hjulet på fornemmelsen af altid at være i gang – deltag på yogaforløbet ”Dit projektfrie liv”.Det er jo ikke fordi der er noget galt med at være i gang! For du kan få meget ud af at sætte mål og have projekter i gang. Problemet opstår, hvis vi kun bruger disse sider af os selv. Hvis vi ikke kan stoppe op og modtage, være eller give os hen til livet som det er, ender vi ofte med at løbe fortravlede rundt uden at vide hvad det er, vi løber efter.

 

Med ‘Dit projektfri liv’ får du:
1. En mail hver fjerde dag henover 24 dage. Det vil sige, at du modtager i alt 8 mails fra os. Ved at tilmelde dig forløbet bliver du mindet om at dyrke yoga og de sider af dig selv som ikke handler om at være i gang og præstere.
2. Hver mail indeholder et yogaprogram, som du har tre dage til at få lavet inden du får et nyt program fra os. Programmerne er i længden 10 til 41 minutter, og du kan lave dem på alle tidspunkter af dagen. Enkelt og let at gå til uanset din erfaring med yoga.
3. Et 24 dages langt fokus på de sider af livet de færreste af os dyrker eller tager os tid til: fokus på bare at være, på kroppen og på at modtage. På intimitet og overgivelse. Måske vil du opleve, at det er en skøn pause i et travlt liv med masser af projekter. Måske vil du mærke et glimt af fredfyldthed eller få fornemmelsen af, at du er perfekt som du er.

Vi kan ikke sige præcis, hvad du ’får ud af det’, eller om du overhovedet får noget ud af det. Men det er også helt i orden. Så har du mod på at træde ind i en projektfri zone og gøre noget uden at have et mål?

 

 

PRAKTISK:
“Dit Projektfrie Liv” bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

 

Hvem kan deltage?

Alle uanset alder og tidligere erfaring med yoga kan deltage.