Detox & Reset
Bliv let, frisk og fyldt med energi


Kickstart dig selv med 10 dage, der detoxer og nulstiller både krop og sind. Det bedste udgangspunkt for at skabe det nye år, du ønsker. Har du lyst til at føle dig let, frisk og fyldt med energi? Til at føle dig mere vital og sprudlende?

Kroppen detoxer af sig selv hele tiden, men efter jul og nytår er det rart med ekstra fokus på at fremme fordøjelse, afgiftning og udskillelse. For hvis kroppen føles tung og træt, har vi heller ikke energi til at skabe det nye år – og liv – som vi virkelig ønsker.Detox & Reset er til dig der:
• Føler dig lidt tung ovenpå jul og nytår – og har lyst til mere lethed og ny energi
• Der vil styrke fordøjelse og udskillelse
• Vil have (mere) ro og overskud i dit liv
• Har lyst til at forkæle dig selv med yoga og inspiration til en sund livsstil

Træk en streg i sandet
Hop med på Detox & Reset, hvis du lyst til at trække en streg i sandet, slippe mønstre som ikke tjener dig længere, starte på en frisk og have energi til at leve sådan, som du egentlig gerne vil. Du vil både møde dynamiske yogaprogrammer og mere rolige sekvenser – det hele nøje sat sammen, så du får en effektiv detox og cirkulation i hele systemet.

Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at være med på 10 dages Detox & Reset forløbet. Er du ikke medlem af Yogavivo, tilbyder vi lige nu nye medlemmer 30 dage gratis medlemsskab. Tilmeld dig nu så er du sikret adgang til 10 dages Detox & Reset + fri adgang til Yogavivo i 30 dage. Efter første måned fortsætter medlemskabet automatisk til 119kr pr. måned. Der er ingen binding eller opsigeslesperiode på medlemskabet. Opsiger du fx. efter 20 dage betaler du ikke noget.

Yoga som holistisk detox
Yoga virker fysisk, og både fordøjelse, kredsløb, lymfesystem, nervesystem, immun- og hormonsystem påvirkes positivt. Men yoga giver også en mental klarhed, der gør det nemmere at slippe de negative tanker og handlemønstre, som du ikke ønsker skal styre dig. Den evne kan du simpelthen ikke købe i et kosttilskud, og det spiller en helt central rolle i forhold til at skabe det liv du ønsker.

Yoga giver dig energien til at handle på det, der er vigtigt og skabe det liv, du er virkelig tilfreds med.

Hvem kan deltage:
Alle kan deltage, uanset om du er ny er eller øvet, ung eller ældre, mand eller kvinde. Yogavivos Detox & Reset forløb er 10 dage, du ikke vil fortryde, og som din krop vil takke dig for.

Det kræver kun en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. Samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv

Sådan gør du:
10 dages Detox & Reset bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Du skal blot finde et sted derhjemme, hvor du kan rulle en yogamåtte ud – så er du i gang!

Hver dag får du et yogaprogram på ca. en halv time. Der vil undervejs også være tips til et mindset og kostvaner der kan støtte din detox og nulstilling af systemet. Enkle fif, der giver stor effekt med en lille indsats.