Detox & Reset
Bliv let, frisk og fyldt med energi


Kickstart 2019 med 10 dage, der detoxer og nulstiller både krop og sind. Det bedste udgangspunkt for at skabe det nye år, du ønsker. Har du lyst til at føle dig let, frisk og fyldt med energi? Til at føle dig mere vital og sprudlende?

Kroppen detoxer af sig selv hele tiden, men efter jul og nytår er det rart med ekstra fokus på at fremme fordøjelse, afgiftning og udskillelse. For hvis kroppen føles tung og træt, har vi heller ikke energi til at skabe det nye år – og liv – som vi virkelig ønsker.Detox & Reset er til dig der:
• Føler dig lidt tung ovenpå jul og nytår – og har lyst til mere lethed og ny energi
• Der vil styrke fordøjelse og udskillelse
• Vil have (mere) ro og overskud i dit liv
• Har lyst til at forkæle dig selv med yoga og inspiration til en sund livsstil

Træk en streg i sandet
Hop med på Detox & Reset, hvis du lyst til at trække en streg i sandet, slippe mønstre som ikke tjener dig længere, starte på en frisk og have energi til at leve sådan, som du egentlig gerne vil. Du vil både møde dynamiske yogaprogrammer og mere rolige sekvenser – det hele nøje sat sammen, så du får en effektiv detox og cirkulation i hele systemet.

Yoga som holistisk detox
Yoga virker fysisk, og både fordøjelse, kredsløb, lymfesystem, nervesystem, immun- og hormonsystem påvirkes positivt. Men yoga giver også en mental klarhed, der gør det nemmere at slippe de negative tanker og handlemønstre, som du ikke ønsker at tage med ind i det nye år. Den evne kan du simpelthen ikke købe i et kosttilskud, og det spiller en helt central rolle i forhold til at skabe det, 2019 du ønsker.

Yoga giver dig energien til at handle på det, der er vigtigt og skabe det liv, du er virkelig tilfreds med.

Hvem kan deltage:
Alle kan deltage, uanset om du er ny er eller øvet, ung eller ældre, mand eller kvinde. Yogavivos Detox & Reset forløb er 10 dage, du ikke vil fortryde, og som din krop vil takke dig for.

Det kræver kun en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. Samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv

Sådan gør du:
10 dages Detox & Reset bliver vist nederst på denne side fra søndag d. 6. januar når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage. Du skal blot finde et sted derhjemme, hvor du kan rulle en yogamåtte ud – så er du i gang!

Hver dag får du et yogaprogram på ca. en halv time. Der vil undervejs også være tips til et mindset og kostvaner der kan støtte din detox og nulstilling af systemet. Enkle fif, der giver stor effekt med en lille indsats.


KOMMENTARER 7

 1. Avatar
 2. Avatar
 3. Ole M
 4. Hanne Sølund P
 5. Avatar
 6. Avatar

  kan jeg lægge programmet i kalender og så sender den mig en besked ?hvornåe får man den halve time tilsendt, kl. 7?

  1. Yogavivo

   Hej Madeleine. Programmerne til Detox & Reset er tilgængelig fra tidlig om morgenen kl 05 på denne side. Og de bliver liggende her på siden altid når de først er lanceret. Indtil videre er det kun videoer som har en indbygget kalenderfunktion. God fornøjelse!