Det strålende ansigt

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 23 min
 • Underviser : Ditte Parby
 • Tema : Fokus & klarhed / Ikke mere ondt i ryg, skuldre & nakke / Mere energi / Øget blodcirkulation / Væk med hovedpinen
 • Niveau : Begynder / Let øvet
 • Yogastil : Face yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Lær hemmeligheden bag 6 vigtige Face Yoga øvelser, som alle bidrager til at slippe gammel træthed og tyngde over ansigtet. Øvelserne vækker gnist og friskhed, og du vil mærke vitaliserende strømme af nyt liv pible frem og se ansigtet begynde at stråle fra indersiden. Sekvensen er en del af forløbet ‘Sparkling’.

12 KOMMENTARER

KOMMENTARER 12

 1. Hej Ditte
  Tak for et dejligt program. Jeg overvejer, samtidig med at lave face yoga, også at gå til et forløb med face-lifting med akupunktur. Har du nogle anbefalinger eller erfaringer i fht dette? Er det f.eks. en god idé at lave sideløbende, eller er det bedre at lave hver for sig, så en periode med akupunktur, og derefter fortsætte med yoga?
  Kh Katrine

  1. Post
   Author

   Kære Katrine

   Jeg kan kun forestille mig, at det vil gavne og give nuance på Face Yogaen, men jeg har ikke selv erfaring eller viden om det. God fornøjelse med Face Yogaen fortsat.

   Kærligst,
   Ditte

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
 2. Kære Ditte

  Tak for et dejligt program både i dag og i går. Jeg har dog et spørgsmål. Begge dage har du sagt, at vi skulle afspænde i øregangen. Hvordan gør man det?

  Dbh Michelle

  1. Post
   Author

   Kære Michelle

   Et godt spørgsmål – det er ment som en visualisering / fornemmelse, så du får fornemmelsen af ikke bare at slippe spænding i kæberne mens også helt dybt inde i ørene. Hvis det ikke giver mening for dig, så tænk blot over at afspænde kæber, tindinger og over kraniekanten.

   Kærligst,
   Ditte

  1. Post
   Author

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Parby