Den venlige kroejer

 • Tid : 8 min
 • Underviser : Simon Krohn
 • Tema : Mindfulness / Yogafilosofi & baggrundsviden
 • Niveau : Alle niveauer
 • Yogastil : Yogavivo Talks
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er nummer 6 i forløbet “Yoga i livet“. Til yoga får du sikkert ofte at vide, at du skal slippe kontrollen og tillade tanker og følelser at flyde frit. Det lyder jo fint, men hvordan gør man egentlig det? I denne video vil du få forklaret, hvorfor det er vigtigt at kunne rumme tanker og følelser præcis, som de er, samt hvorfor det er så svært. Til sidst vil du blive præsenteret for en klassisk meditationsteknik, som er designet præcis til dette formål.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Tusind tak Simon, det gir så meget mening det du siger. Tror jeg skal se det lille klip her nogle flere gange her den kommende uge, for jeg vil være kroejer.

  1. Post
   Author

   Kære Christina. Tak fordi, du tog dig tid til at skrive. Det har givet mig utrolig meget at arbejde med den venlige kroejer, og det glæder mig, at andre kan få glæde af tankerne / teknikken. God dag til dig. 🙂

 2. Tak, for denne reminder. Jeg har gennem workshops og andet før hørt dig snakke om den venlige kroejer. Nogle gange kommer man bare lidt af sporet og så er det så godt lige at blive mindet om at skille tingene ad. Opmærksomhed velkommen

 3. Jeg føler jeg bliver klogere af at se de videoer du laver her – og så er jeg særdeles godt underholdt, når du pludselig blander zombier ind i det 😉

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Yoga i livet