Centreret & landet

  • Tid : 20 min
  • Underviser : Ditte Bykærholm Nielsen
  • Tema : Flow / Grounding
  • Niveau : Let øvet
  • Yogastil : Bowspring
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Få følelsen af dyb grounding og af at være landet solidt på jorden. Det sker, når du centrerer din opmærkomhed ind i din krop i dette program, hvor du bliver guidet gennem en nærende praksis, som efterlader dig vital, vågen og uden slinger i valsen. Gennem mindfulde og dynamisk bevægelser vil du – mens du er aktiv – i et roligt tempo blive trænet i at holde din opmærksomhed hjemme i dit center i kroppen. Et fokus på kontakten til jorden og ensartet muskeltonus vil give dig en fornemmelse af samling og at være landet i nuet. Praksissen er særligt god på dage hvor du ikke har samling på dig selv, og har svært ved at koncentrere dig, fokusere og være nærværende.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

  1. Kære Ditte. Jeg sætter så stor pris på dine videoer, specielt denne som jeg har lavet flere gange nu. Den bryder igennem min mentale tåge og liver mig op! Tusind tak 🙂

  2. Godt, men også hårdt program for mig som begynder. Jeg har endnu ikke styrken i armene til at holde alle stillinger uden at spænde og sitre i musklerne. Tog flere gange mig sig i at holde vejret i anstrengelse. Der var lidt meget at holde styr på og mærke efter, men det bliver nok nemmere næste gang.

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Ditte Bykærholm Nielsen