Buddhas rest

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 25 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Balance i hormonerne / Fokus & klarhed
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I den 6. video af forløbet “7 dage, der samler Yin og yang” kan du glæde dig til at komme lidt tættere på din indre buddha. Historien fortæller, at Buddha lagde sig mindfuldt i sin pagode (tempel/monument) for at søge klarhed i hans meditationspraksis. Nu kan du gøre det samme – finde klarhed ved mindfuldt at ligge på siden. Buddha’s rest er mere end en afslappende strandstilling. Her får hele kroppen fuld opmærksomhed – langs begge siders hoftesene (IT-band) bliver siderne løsnet op, og du vil mærke roen sænker sig i hele dit system.

13 KOMMENTARER

KOMMENTARER 13

 1. Kære Kristine
  tusind tak for dine dejlige programmer, en stor fornøjelse at være i dem. jeg har dog et problem med min venstre side, jeg kan feks ikke med min venstre side ligge i kaktusstilling og i buddhas rest er det i starten helt umuligt at hvile hovedet i hånden til sidst kan jeg godt men det kan stadig mærkes. Har du et bud på en øvelse der kan hjælpe, det ville bare være fantastisk.
  kærligst towe

  1. Post
   Author

   Kære Towe
   Tak for din besked her.
   Kaktusstilling er hvilken stilling? Det siger mig ikke lige noget 🙂
   Jeg har ikke rigtig mulighed for at hjælpe dig videre i Buddhas rest ud fra din beskrivelse. Jeg er nød til at vide hvad der forhindre dig i at være i stillingen på venstre side. Prøv evt at lægge en sammenrullet tæppe el.l. under din venstre armhule i nogle uger imens du arbejder dig igennem det der spænder og trækker sammen.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
 2. Hej Kristine
  En skøn sekvens, når kroppen trænger, men ikke er på toppen. I Buddhas Rest skal vi i andre programmer presse siden i underlaget og strække benene ud gennem hælene – kan jeg også gøre det i denne sekvens eller er det her mere ment som hvile og naturligt stræk?
  God dag

  1. Post
   Author

   Dorte, det er et rigtig godt spørgsmål. Du skal huske på at hverken Yin yoga eller jeg er statisk – da denne video er en 3 år gammel er der naturligvis sket en udvikling som eksempelvis det du har bemærket på de nyere videoer og på mine workshops på Frederiksberg – du skal helt sikkert arbejde i stillingerne med den teknik og guidance der er nyest. dvs.
   Presse hælene væk fra kroppen på indånding og på udånding stryge hele sidden i underlaget inkl. ydersiden af hælen på den side du ligger. Press væk – press ned.
   Kh
   K

 3. Hej Kristine, tak for et dejligt program 🙂 Hvorfor er det, at albuerne ikke skal komme ned i gulvet – tabes ned i barnets stilling?

  1. Post
   Author

   brede over skuldrene og kontakt med håndfladerne i underlaget så energi kan strømme bedre ud og op gennem armene. Vi ændrer ikke på noget når vi falder sammen i stillingerne. /K

 4. Kære Kristine, nu har jeg lavet de første 6 af 7 dage der samler Ying og Yang, jamen dog, jeg er så begejstret. Har brugt bøger som blokke, men igår bestilte jeg både korkblokke og pølle❤️Jeg har mange års hatha erfaring, men mærker bare på de 6 dage en stor forskel både i krop og sind. Jeg tror jeg bliver hængene her hos dig for en lang stund
  Af hjertet, namaste,
  Kærlig hilsen Charlotte

 5. Hej Kristine. Tak for en god serie.
  Når jeg ligger i Buddhas rest “flyver” mit øverste ben 10-15 cm over det andet. Det føles som om at lænden er for kort. Skal jeg lade det flyve der for langsomt at give efter eller skal jeg støtte det med en blok så det kan hvile?

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 7 dage der samler Yin og yang