Børneyoga og sunde, lækre is
– En hyggelig stund med dit barn

Har du lyst til at introducere ungerne til yoga og samtidig fylde lidt sund, lækker is på både dig og dem?

Yogavivo og Green Goddess giver dig 4 dage med børneyoga og lækre, hjemmelavede og sunde is, som du kan lave med dit barn.

Ro og nærvær med børnene
”Moar… hvad skal vi lave”? Måske kender du spørgsmålet? Eller du kender til, at familien er samlet, men du har lyst til (mere) nærværende tid med dine børn – og måske også selv kunne bruge lidt ro?

Det er en hyggelig fælles aktivitet, som samtidig kan være et kickstart til nye, gode vaner. Du får inspiration til, hvordan du på en enkel måde kan give dit barn flere sunde sager, som både ligner og smager som is. What’s not to like?

Der vil dagligt være et yogaprogram for børn i alderen 3-10 år, som du laver med dit barn. Yogaen fremmer ro, koncentration, et sundt selvværd og en god kontakt til kroppen – og så er det så dejligt at lave sammen.

Hvem kan deltage?
Medlemmer på Yogavivo. Det er ikke nødvendigt med erfaring med yoga for hverken børn eller voksne – alle kan være med! Der vil dagligt være 2 yogaprogrammer, som henvender sig henholdsvis til børn i alderen 3-6, samt 7-10 og deres forældre. To af Danmarks bedste børneyogalærere har sammensat de skønneste programmer.

Hvad kræver det?
Det er ikke nødvendigt med noget særligt udstyr eller særlige forudsætninger til yogaen. I forhold til at lave is finder du her på siden opskrifter og indkøbsliste når du er logget ind som medlem. Det er rart at have en blender, men det er heller ingen nødvendighed. Opskrifterne er nemme at gå til og så sunde i forhold til almindelig is, at du med god samvittighed kan nyde dem til morgenmad eller et sundt mellemmåltid. Her på siden ligger også vores 5 lækre, kreative og praktiske tips til fremstillingen af de lækre is, når du er logget ind.

Hvordan foregår det:
Den første dag laves der is, så der er is klar på dag 2, som indeholder de første yogaprogrammer. På dag 2, 3 og 4 er der hver dag et yogaprogram for de 3-6 årige og et for de 7-10 årige, samt nye isopskrifter til de efterfølgende dage. Det kræver blot medlemsskab på Yogavivo at deltage.


KOMMENTARER 1

  1. Hvor lyder det bare godt. et rigtigt dejligt initiativ. Tænker at jeg også vil inddrage dette i mit daglige virke – glæder mig allerede.
    🙂