Bliv smidig med Yin yoga 2

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 22 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Styrke & stamina
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Her er det bentøjet der er i fokus. I “Smidig 1” kom vi omkring fødderne og nu er det tid til at få benene arbejdet igennem. Det er her du “møder dine drager” og fokus er på at få QI til at flyde. Vi skal bringe Yin op og Yang ned ved at få saft og cirkulation i benene. Når der er saft vil muskler, sener og led glide meget bedre, og du får fornyet energi.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej igen
  Jeg sprang ikke 2 over, og det var mit held.
  Jeg skal selvfølgelig bruge blokke til at støtte og hjælpe.
  Nu giver jeg ikke op.
  Tak for alle dine serier, i dag har jeg taget forløbet Nye vaner med yin, fordelt over dagen.
  Godt Nytår
  Hilsen Sanne

  1. Post
   Author

   Kære Sanne – wauu fra 22 dec til 27 dec – sikken en herlig kommentar at læse. Fantastisk du er med endnu og ikke bare trækker alderskortet. 🙂
   Tak fordi du har givet dig tid til at skrive til mig her.
   Kh
   K

 2. Hej Kristine
  Jeg har fulgt dig gennem nogle år, på yogacentralen og herinde.
  Jeg var med her fra starten og flere af dine programmer er en fast del af min hverdag.
  Men, jeg kan ikke dragerne mere. Jeg er blevet for gammel eller jeg ved kke.
  Nu har jeg en tendens til at springe programmer over der indeholder drager, og det er mega ærgeligt.
  Elsker full sadle og frog så helt færdig er jeg trods alt ikke.
  Men igen, kan jeg snyde mig fra dragerne med en anden stillinguden at ødelægge virkningen af stillingerne?
  Nu springer jeg denne over, og fortsætter med 3 program.
  Jeg vil være dybt taknemmelig hvis du kan råde mig.
  Hilsen årgang 56

 3. Dejlig serie, der altid gør godt (og ofte lidt ondt). Jeg har et spørgsmål vedr. Dragen-øvelsen som jeg synes er lidt anderledes end i dine tidligere videoer. Denne her virker mere human. Kan jeg anvende blokke til øvelsen i de “gamle” videoer?

  1. Post
   Author

   Hej Anne
   Det gode er at smerte ikke er farligt – det kedelige ved det der kan gøre ondt er at det betyder der er stagnationer/blokeringer i kroppen. Det gode ved den slags er som regel at vores patina kommer fra at have leve livet 😉

   Der er to drager. Dragon 2 er med blok og knæet over hælen, dragon 1 er uden blok og med knæet ud over foden.

   /K

 4. Hej Kristine
  Jeg har nu lavet denne video, sammen med de øvrige i serien 4-5 gange hver. Det er super gode, tak for dem
  Jeg har dog et spørgsmål til denne video: i Dragon 1 mærker jeg strækket på forsiden, mod inderlåret, i det bagerste ben. Og til gengæld ikke rigtig noget i det forreste bøjede ben. Jeg er sikker på, jeg følger din guidening i videoen, men måske er der alligevel et fif du kan give? Kan jeg være for langt nede? ( for lave blokke under siddeknuden) eller er det “bare” tålmodighed, der skal til, for mere smidighed ved inderlår og hoftebøjer?
  Trine ‍♀️

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bliv smidig med Yin yoga