Bliv de spændte skuldre kvit

af Laila Torsheim den 16. december 2016

Mange af os døjer med kronisk spændte skuldre, og det er ikke rart. Tænk hvis der bare var en måde, at blive spændingerne kvit – og måske på en anden måde end du lige forestiller dig. Laila Thorsheim sætter her en forbindelse mellem måden du trækker vejret og spændingerne i dine skuldre.

KOMMENTARER 1

  1. Hej og ja det er godt at trække vejret dybt og rigtig. Men min erfaring med skulderproblemer efter et år med Corona og masser af yogavivo, er at jeg ikke har stabiliseret mine skuldre tilstrækkeligt under udførslen.
    Yoga og kun yoga har givet mig massive skulderproblemer selv om jeg har gjort mig umage med at efterfølge de mange råd.
    Min oplevelse fortæller mig at yogaen er dårlig til at understøtte stabiliseringen af skuldermuskulaturen.

KOMMENTÉR HER