Blid, beroligende yoga

 • Tid : 24 min
 • Underviser : Laila Torsheim
 • Tema : Aften & morgen / Farvel stress / Sov godt
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Hatha yoga / Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Et blidt, beroligende yogaprogram der er skønt at lave om aftenen til at fremme god søvn, eller hvis du føler dig stresset. Stillingerne vil hjælpe til at skabe ro i nervesystemet, løsne spændinger i hofterne og frigøre åndedrættet. Programmet er instrueret, så du også kan følge med, selvom du er ny indenfor yoga. Hav et tæppe og en (sofa)pude i nærheden.

21 KOMMENTARER

KOMMENTARER 21

 1. Hej Laila. Tak for en dejlig start her på Yogavivo, denne video blev simpelthen min første her på platformen. Rigtig fint lille program før natten. Namaste.

 2. Hej Laila. Tak for et dejligt program. Er der en måde jeg kan lave den liggende stilling hvor hhv venstre arm skal under højre og omvendt, hvor jeg kan have en anden benstillling (som ikke belaster symfysen så meget)?
  Kh Mette

  1. Post
   Author

   Kære Mette, beklager jeg først ser denne nu. Ja – du kan enten vælge at samle benene mere. Eller du kan løfte enden op så den er over knæene og have knæene i en hoftebreddes afstand og så tage armen ind under. Det fjerner lidt af virkningen ift hofter/underliv, og giver lidt mere skulder/arm fokus på den måde. God fornøjelse! Kh, laila

  1. Post
   Author
 3. Tak for en rolig og blid stemmeføring… bruger denne video og plejer at få en god nats søvn, når jeg har brugt den.
  Namaste…

 4. Hej Laila eller anden
  Er det meningen at i øvelsen hvor man eksempelvis har højre arm ind under kroppen til venstre, at det skal strække på indersiden og om på bagsiden af lårene? eller er det fordi jeg sidder for lidt på benene? fandt i hvert fald ikke lige en behagelig position:) Jeg har indtryk af at det skal kunne mærkes mellem skuldrene(dog meget lidt) Jeg er stadig rimelig ny og vil så gerne at jeg gør det efter hensigten:)

  1. Post
   Author

   Kære Sisse – det er et rigtig fint spørgsmål. Det er nemlig forskelligt hvor i kroppen vi mærker en stilling som den du spørger til. Det afhænger af, hvor vores spændinger primært er og hvordan vi bruger vores krop til hverdag. Der er rigtig mange, der som du også mærker det på indersiden af lårene. Og stillingen har også til hensigt at åbne her samt afspænde underliv og underlivets organer. Bagsiden kan også mærkes hos nogle. Hvis det er for meget så tag nogle ekstra tæpper under numsen og ind i knæhasen så du løfter numsen lidt op og underben og bagside af lår kommer længere fra hinanden. Suppler eventuelt det her program med det jeg har lavet som hedder ”En pause der får dig ned i kroppen” .
   Generelt er det sådan at alle stillinger vil mærkes forskelligt fra person til person. Så at du ikke mærker det så meget mellem skuldrene, men mere på indersiden af lårene er altså ikke ”forkert”. Det er helt fint! Skriv endelig igen hvis du har flere spørgsmål. God fornøjelse!

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Laila Torsheim