Begynderforløb


Yoga for begyndere – et 4 ugers yogaforløb der får dig godt i gang med yoga

Som ny indenfor yoga kan det være svært at vide, hvor man skal starte. Derfor har vi lavet et 4 ugers begynder-yogaforløb, som er skræddersyet til at få dig i gang med yoga på den mest givende måde. Her kan du være med uanset at du føler dig stiv som et bræt, uanset alder, køn og kropsstørrelse. Så nej…. Du behøver ikke at være tonet, smidig og i zen for at starte på yoga. Men du kan blive tonet, smidig og i zen når du starter på yoga;-)

Med det her forløb vil du:

  • Opleve den ro og smidighed yoga giver
  • Blive introduceret til forskellige yogastilarter så du efterfølgende ved om du er mest til yin, hatha eller vinyasa yoga. Eller måske foretrækker et miks.
  • Lære de basale yogastillinger så du fx kan lave ”solhilsnen”, ”hundestrækket” og ved hvad det betyder når yogalæreren siger ”en god siddestilling.”
  • Lære yoga på en måde der nemt kan passe ind i din hverdag og med videoer skræddersyede til begyndere
  • Blive den (mere) nærværende forælder/partner/kollega du egentlig gerne vil.
  • Sig hej til en tonet, levende krop. Og farvel til en stresset og træt krop.

 

På 4 uger vil du tydeligt kunne mærke virkningen af yogaen.
Du vil mærke det i din krop, rent mentalt og i forhold til dit overskud i hverdagen. Forløbet giver et perfekt afsæt for at træne videre med yoga derhjemme på egen hånd eller til at møde op i dit nærmeste yoga-studio uden at føle, at du er den eneste der ikke ved hvad hundestrækket er.

Yoga for begynder-forløbet er nemt at gå til, kræver ikke at du skal ud ad døren når du endelig er kommet hjem og du bliver guidet uge for uge så du kan være med selvom du aldrig har lavet yoga før.

 Vi har gjort det super simpelt for dig på egen krop at erfare hvorfor yoga er så populært verden over. Du skal bare trykke her og så er du i gang. Rigtig god fornøjelse!

Sådan foregår det:
Du modtager en mail om ugen i de næste 4 uger. Mailen indeholder tre yogaprogrammer for begyndere i længden 15-35 minutter. Sammenlagt kommer du til at bruge 60-90 minutter om ugen på yoga.  Samtidig vil du få tips til at komme godt i gang med yoga, blive holdt til ilden og få indsigt i yogaens inspirerende univers.

Med ‘Yoga for begyndere’ får du:

1. En ugentlig mail i 4 uger, der motivererer dig og holder dig til ilden til at lære yoga.
Mailen lander i din indbakke en gang om ugen og minder dig om, at du er i gang med at gøre noget godt for dig selv.
2. 3 yogaprogrammer ugentligt i længden 15-35 minutter. 
I mailen får du adgang til ugens 3 yogaprogrammer. Du skal lave yoga tre gange om ugen, hvilket er at investere sammenlagt blot 60-90 minutter om ugen til at skabe en effekt, der tydeligt vil kunne ses og mærkes. Når kroppen føles let og levende, er det også lettere at have den fornemmelse når vi bevæger os igennem livet.
3. Styr på de grundlæggende yogastillinger og teknikker samt det til tider indforståede yogasprog
I dag kan det være svært at finde deciderede begynder yoga-klasser og man kan nemt komme til at bruge meget tid på at shoppe rundt for at finde den yogastilart og yogalærer man godt kan lide. Men yoga for begynder forløbet skyder du genvej til at lære de basale teknikker, yoga-gloser og stilarter at kende.

Det praktiske:
Du behøver ikke at have noget yogaudstyr på forhånd, men vi anbefaler at du anskaffer en yogamåtte. Det kan du købe på www.yogaudstyr.dk som har et stort udvalg. Når du er medlem af Yogavivo får du rabat når du handler på yogaudstyr.dk – se mere under vores Rabataftaler.