Reguler dit humør

Intro-video

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dage betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

Er du allerede medlem, så klik her for at logge ind

 • Tid : 45 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det siges, at uden jordforbindelse, kan vi hverken finde sympati for os selv eller andre. Når det gælder dit humør, er det ikke nok at arbejde med meridianer forbundet til det oplagte som hjertet og kredsløb, vi skal også arbejde med mave, milt, lunger og nyrer. Med øvelserne i denne sekvens skaber vi helhed helt ind til din kerne. Det giver dig ro og overskud til at kigge på dine relationer og dig selv og slippe det, der ikke er befordrende for dig. Vi arbejder også med ‘Buddha-smilet’, for det gavner nemlig at smile, selvom det er med lukket mund og bare til dig selv. Videoen er også del af forløbet ‘3 i 1 vågen & vital’.

6 KOMMENTARER

KOMMENTARER 6

 1. Hej Kristine – jeg er meget glad for Vågen og Vital programmerne! Jeg tager hensyn til min knogleskørhed, når jeg laver øvelserne, og jeg er ikke helt tryg ved Frog: Jeg laver den modificeret (som du viser i en anden video), men det at presse brystbenet ned mod bloggen tør jeg ikke (det er foroverbøjninger med vægt, jeg skal undgå) og laver derfor en slags Wide Knee Child.
  Det fungerer meget godt, men har du andre forslag? Jeg vil jo gerne have alle energibaner aktiveret!

  1. Post
   Author

   Hej Gyllan
   Tak for at give dig tid til at skrive ros. I forhold til knogleskørhed og blokken i netop frog kan du prøve at lægge en foldet håndklæde over til at tage det hårdest tryg. Det væsentlige i Frog er din aktivering af underben og inderside af fødder ned i underlaget som er med til at tage presset fra indersiden af dine knæ og brystben.
   Øvelserne styrker dine knogler, som du også kan styrke med god gammeldage okse og hønsebouillion lavet fra bunden og giver lov til at simrer i 8-10-12 timer. Kog dine ris, linser mm i væden til din hverdag. Knogler er en levende organisme, skabt til heling/gendannelse ligesom din hud og kan styrkes med rette indsats.
   Kh
   K

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 3 i 1 - vågen & vital