Reguler dit humør

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 45 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Det siges, at uden jordforbindelse, kan vi hverken finde sympati for os selv eller andre. Når det gælder dit humør, er det ikke nok at arbejde med meridianer forbundet til det oplagte som hjertet og kredsløb, vi skal også arbejde med mave, milt, lunger og nyrer. Med øvelserne i denne sekvens skaber vi helhed helt ind til din kerne. Det giver dig ro og overskud til at kigge på dine relationer og dig selv og slippe det, der ikke er befordrende for dig. Vi arbejder også med ‘Buddha-smilet’, for det gavner nemlig at smile, selvom det er med lukket mund og bare til dig selv. Du skal bruge 2 yogablokke. Videoen er også del af forløbet ‘3 i 1 vågen & vital’.

17 KOMMENTARER

KOMMENTARER 17

 1. Det var lige hvad min krop havde brug for – efter den dejligt varme workshop i Hellerup i går ☺️ Så er jeg på sporet igen ♥️ (blev overhalet indenom af april – og det skete ikke ustraffet )
  Tak Kristine for fantastisk yoga

  1. Post
   Author
 2. Post
  Author

  Dejligt at få af vide Anette
  Det er også en af mine favoritter jeg selv ynder at bruge. Som regel nogle 3 dage i streg.
  Kh
  K

 3. Hej Kristine

  Det her er virkelig min absolutte favoritvideo. Det er bare så rart❤️
  Jeg laver den inden jeg cykler‍♀️ og det er helt perfekt. Så tak for det

  Hilsner
  Anette

  1. Post
   Author

   Dejligt at få af vide Anette
   Det er også en af mine favoritter jeg selv ynder at bruge. Som regel nogle 3 dage i streg.
   Kh
   K

  1. Post
   Author

   Hvad forhindre dig i at komme i Frog? Måske jeg kan hjælpe dig med Frog 🙂

   Ellers kan du erstatte den med Tuck toe child se også 3. dec. 2023 Yin Yoga med Kristine // 1. søndag i advent og gate og dragon1
   og
   En modifikation af Frog finder du her ved min; 13:37 / 57:37 23. nov. 2023 Yin Yoga med Kristine // Hold varmen

  1. Post
   Author

   Yeah fedt fantastisk du fik den prøvet. Vidste den var lige dig da du skrev om hvad jeg kunne anbefale.
   Den kan snildt tåle at bliver lavet hver dag og 3 dage om ugen er også fint 😉
   Kh
   K

 4. Hej Kristine – jeg er meget glad for Vågen og Vital programmerne! Jeg tager hensyn til min knogleskørhed, når jeg laver øvelserne, og jeg er ikke helt tryg ved Frog: Jeg laver den modificeret (som du viser i en anden video), men det at presse brystbenet ned mod bloggen tør jeg ikke (det er foroverbøjninger med vægt, jeg skal undgå) og laver derfor en slags Wide Knee Child.
  Det fungerer meget godt, men har du andre forslag? Jeg vil jo gerne have alle energibaner aktiveret!

  1. Post
   Author

   Hej Gyllan
   Tak for at give dig tid til at skrive ros. I forhold til knogleskørhed og blokken i netop frog kan du prøve at lægge en foldet håndklæde over til at tage det hårdest tryg. Det væsentlige i Frog er din aktivering af underben og inderside af fødder ned i underlaget som er med til at tage presset fra indersiden af dine knæ og brystben.
   Øvelserne styrker dine knogler, som du også kan styrke med god gammeldage okse og hønsebouillion lavet fra bunden og giver lov til at simrer i 8-10-12 timer. Kog dine ris, linser mm i væden til din hverdag. Knogler er en levende organisme, skabt til heling/gendannelse ligesom din hud og kan styrkes med rette indsats.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 3 i 1 - vågen & vital