Reguler din vægt

SE INTRO VIDEO

 • Tid : 48 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Detox / Mere energi
 • Niveau : Let øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Når du ikke kan tabe dig eller tage på, er begge dele tegn på en ubalance i din krops organer. Mave og milt sender næring til lungerne og videre ud til kroppen med din vejrtrækning. De dele, der ikke er befordrende for din helingsevne og vitalitet, udskilles til leveren. Er du stresset kan begge processer blive udfordret. Hverdagsstress, traumer eller andre ting, får dit system til at spænde op og f.eks. danne et ‘beskyttelseslag’ af fedt, som ikke slipper, uanset hvor meget du sveder i motionscenteret. Det modsatte kan også ske, så uanset hvor meget fedt du spiser, er kroppen så ‘rystet’. at den ikke kan finde ud af at tage på. Det er her, du skal tilbage i balance med yin yoga. Du skal bruge yogablokke. Videoen er også del af forløbet ‘3 i 1 vågen & vital’.

7 KOMMENTARER

KOMMENTARER 7

 1. Hej Kristine,

  tak for endnu en vanedannende seance. Måske betyder det ikke noget, men i nogle videoer guider du til håndflader nedad i constructive rest, i andre siger du håndflader opad. Gør det nogen forskel?

  Kh Lisbeth

  1. Post
   Author

   Hej Lisbeth

   Udvikling, læring, forandring – det modsatte af stagnation 🙂 Om det gør en forskel kan du bedst selv mærke. Jeg forklarer formålet især i de mange livestreams. Det er kommet til siden efteråret 2022.

   Kh
   K

 2. Dejlig dejlig sekvens – kan virkelig mærke ar længden i livet og i siderne øges her på den fjerde dag i træk – Tak

  Ps Tuck toe føles nemmere, når jeg laver den efter sekvensen

  1. Post
   Author
 3. Tusen takk for tre deilige videoer som kjennes i hele kroppen, 3 I 1 – likte godt å legge til verdig til våken og vital.

  Mari P ( i Norge)

  1. Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET 3 i 1 - vågen & vital