Baglår, baglår, baglår

Intro-video

 • Tid : 19 min
 • Underviser : Peter Hunter
 • Tema : Foroverbøjninger / Smidighed & mobilitet
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Yoga Lab
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Vi kommer ikke uden om det – muskulært set er baglårene det primære, som begrænser evnen til at rulle hoften fremad, så du kan nå dine tæer. Og derfor skal vi strække baglårene ud. Vi varmer dynamisk op, får vejrtrækningen med og fordyber os i fokuserede stræk til baglårene. Du skal bruge en pude til dine knæ og en stol. Videoen er den del af forløbet ‘Nå dine tæer på 4 uger’.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Hej Peter. Tak for at lave dette forløb.
  Jeg kan ikke mærke stræk i mine baglår. Når jeg laver strækkene i denne video mærkes strækket udelukkende i mine haser bagside af knæ. I hundestræk opfordrer min yogalærer mig til at “strække”/rykke mine baglår tilbage, men det vil de simpelthen ikke. Hvad er problemet med de baglår, har du noget bud på det?
  Hilsen Inge-Lise

  1. Post
   Author

   Kære Inge-Lise.
   okay, spændende. Mange mærker det mest lige bag knæet og det kan føles lidt skarpt. Jeg er sikker på du kan finde strækket midt i muskelbugen i baglåret en dag, men måske kræver det en lille process. Før noget andet vil jeg bare anbefale dig at prøve de andre videoer i dette forløb, der er en specifikt om dette emne, så glæder mig til at høre om din oplevelser i den træning!
   Peter

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Peter Hunter