Bækkenbund – kontakt til åndedrættet og bækkenbunden

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 16 min
 • Underviser : Louise Timm
 • Tema : Efterfødsel
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne sekvens er nr. 2 i forløbet “Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop“. I denne video handler det om i første omgang at ligge på ryggen og få kontakt til åndedrættet på forsiden og bagsiden af kroppen, og dernæst finder vi bækkenbunden fra endetarmen til urinrøret. Det hele krydres med en afspænding til slut.

3 KOMMENTARER

KOMMENTARER 3

 1. Avatar

  Hej Louise.
  Tak for et godt program. Jeg har lige et par spørgsmål. Jeg lavede bækkenbunds øvelser de første 4-5 måneder efter min sidste fødsel, men var ikke så god til at blive ved. Nu, lidt over fire år senere oplever jeg problemer med bækkenbunden, børnene er blevet større og jeg er blevet mere fysisk aktiv og så opdager jeg pludselig at bækkenbunden ikke er så velfungerende som jeg troede. Jeg har prøvet at lave dit begynder program et par gange. Det giver rigtig god mening og jeg tror faktisk det passer fint til mit niveau. Nu vil jeg høre: hvor tit anbefaler du at man bruger programmet, hvis det skal have en effekt? En gang om dagen, flere gange om dagen eller bliver det for meget? Og hvordan ved man at man er klar til næste niveau?
  Håber du har tid til at svare 🙂

 2. Avatar

  Helt vildt dejligt at erfare, at kunne synke så dybt ind i sig selv, ind i kontakt med åndedrættet og ned bunden af kroppen…. på bare 16 minutter:) Mange tak:)

  1. Louise T Post
   Author

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop