Bækkenbund – i bevægelse og passiv

Du kan se videoen, når du er medlem.

Få en gratis 30 dages prøveperiode. Ingen binding.

Pris kr. 119,-/md efter prøveperioden. Opsiger du inden 30 dages betaler du ingenting.

Hvis du vil vide mere om Yogavivo, så klik her.

 • Tid : 12 min
 • Underviser : Louise Timm
 • Tema : Efterfødsel
 • Niveau : Begynder
 • Yogastil : Hatha yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

I denne sekvens, som er nr. 4 i forløbet “Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop“, skal du bruge en yogapølle, et yogabælte og et tæppe. Sekvensen bygger videre på de foregående sekvenser. Du har nu styr på at kunne guide dit åndedræt hen til både forside og bagside af kroppen. Du bliver guidet i forskellige øvelser, hvor du er hhv. i bevægelse og passiv. Sammen med åndedrættet vil øvelserne hjælpe dig til at finde bækkenbunden.

2 KOMMENTARER

KOMMENTARER 2

 1. Pernille D

  Hej Louise, tak for dejlige rolige øvelser af bækkenbund og nærvær Jeg vil spørge om det er muligt at få “klippet” alle 4 programmer sammen i et, så man starter med klodsen ml knæ og ender med bånd træning og afslapning. Jeg afspiller nemlig alle 4 efter hinanden og går så tilbage til 2’eren og bruger afslutningen
  Knus knus Pernille

  1. Yogavivo

   Hej Pernille
   Tak for din kommentar, og dit forslag om at klippe de 4 programmer sammen. Du kan opnå præcis den effekt ved at bruge vores playliste-funktion. Hvis du klikker her: https://yogavivo.dk/profile/my-playlists/ kan du læse hvordan du gør. Kort fortalt kan du lave en playliste sammensat af lige præcis de videoer du ønsker. Derefter kan du afspille dem uden pause. Det kommer derved til at virke som om videoerne er klippet sammen. Du er velkommen til at skrive til os i kundeservice på [email protected], hvis du har yderligere spørgsmål til playlisten eller andet.
   De bedste hilsner og god fornøjelse
   Yogavivo

ANDRE VIDEOER I FORLØBET Bækkenbund til nybagt mor og nybagt krop