7 Dages Sundhedsboost


Yogavivo og High on life har sammensat et unikt 7 Dages Sundhedsboost, der hjælper dig med at nulstille systemet og starte på en frisk på en superenkel måde. Du vil kunne mærke det på din energi, og du vil kunne se det i spejlet. Brug 7 dage til at sætte ind på din sundhedskonto, og oplev hvordan sundhed ikke behøver at være lig med afsavn og sult, men faktisk kan være rigtig rart!

Klik her for at komme direkte til 7 Dages Sundhedsboost programmet

Med Yogavivos 7 dages sundhedsboost giver du dig tiden til at tjekke ind med dig selv og komme ned i gear imens du samtidig styrker din krop, øger din energi og på en lige-til-at-gå-til måde får kickstartet nye gode vaner.
De 7 dage hjælper til at gøre søvnen bedre, hormonerne mere harmoniske, kroppen gladere og fordøjelsen bedre. Du får gnist i øjnene og glød i kinderne.


PRAKTISK:
Yogavivo og High on life’s 7 Dages Sundhedsboost bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

SÅDAN FOREGÅR DET:
Hver af de 7 dage har et særligt tema, og under dagens tema får du:

1: Dagens yogaprogram
2: Dagens juice eller smoothie
3: Dagens sundhedstip

De 3 daglige elementer er frit tilgængelige under hver af de 7 dage, så du kan lave dit sundhedsboost når det passer dig i løbet af dagen.

De tre elementer i forløbet er designet til at skabe en synergi-effekt, idet du både tager fat om krop, kost og mindset. Du kommer ned i kroppen, fylder dig med gode næringsstoffer og tager små – men afgørende – skridt i retning af sundhed på alle planer.

Og sundheden du får her, handler ikke kun om gode næringsstoffer – det handler også om at finde den emotionelle og mentale komponent i sundhed. Det gør du med yoga. For gennem yoga lærer du at mærke dig selv, så du bedre kan se og handle på, hvad der er rigtigt for dig – hver dag.

Juice- og smoothieopskrifterne i boostet er skræddersyet af Danmarks ukronede juice-konge Mads Bo fra High on Life.

Ok – det lyder godt! Men hvor lang tid tager det? Og hvem kan være med?
Alle kan deltage uanset alder og tidligere erfaring med yoga. Det eneste det kræver at deltage, er din lyst til at sætte ind på sundhedskontoen og så er det rart at have en yogamåtte. Regn med at bruge 15-35 minutter på forløbet om dagen.

Der er ikke tale om mystiske, dyre special-ingredienser eller tidskrævende sundhedsfif og praksisser. Det tager under 5 minutter at lave en juice eller en smoothie – en lille indsats for at fylde dig med antioxidanter, vitale næringsstoffer og basedannende, velsmagende grønne sager. Har du ikke en juicer kan du springe juicen over og bruge en blender til at lave dagens smoothie i stedet. Når du er logget ind på Yogavivo, kan du på forløbssiden allerede i dag se en indkøbsliste så du nemt kan få overblik over de ingredienser, der skal handles ind.

Jamen skal jeg så bare leve af juice og smoothies i en uge?
Nej – du spiser som du har lyst, men tilføjer ekstra grønt via juicer og smoothies. For der er ingen vitaminpiller eller kosttilskud, der kan erstatte alle de gode virkninger grønne sager har!

Uh – jeg bliver helt overvældet. Det er mange ting med både yoga, juice, smoothie og sundhedsfif!
Når det handler om ændringer i kost og livsstil anbefaler vi, at du tager et skridt ad gangen. Så kan du for eksempel kun overskue yogaen de fleste af dagene så start der. Og er der en dag du ikke får lavet noget fordi du måske endte med en spontan bytur eller du passede syge børn, så hop bare med igen dagen efter. Lad være med at falde i alt-eller-intet-fælden, men gør hellere lidt ad gangen i et tempo du har det godt med.

Jeg vil gå all-in. Hvad kan jeg gøre ekstra?
Hvis du har lyst til at sætte endnu mere ind på sundhedskontoen, så anbefaler vi, at du i de 7 dage også skruer ned for indtagelsen af sukker, brød, pasta og koffein, mens du skruer op for mængden af grøntsager du spiser. Men gør det kun hvis du virkelig har lyst til. Pisk og pinsel er ikke sundt, og det er heller ikke det, der på den lange bane giver resultat

Vi har hele vejen fokus på at gøre det nemt og enkelt for dig, at opnå en større sundhed på alle planer!

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL
Vi har lavet et dokument med ofte stillede spørgsmål, som vi anbefaler du kigger på inden du går igang.
Ofte stillede spørgsmål


OPSKRIFTER OG INDKØBSLISTER:
Nedenfor kan du downloade indkøbslister med ingredienser til hhv juice- og smoothieopskrifter til 7 Dages Sundhedsboost. Du bestemmer selv om om du vil lave juice- eller smoothieopskrifter, evt. begge dele.
Alle opskrifter på juice og smoothie til 7 Dages Sundhedsboost
Juice ingredienser
Smoothie ingredienser
Både juice og smoothie ingredienser

7 DAGES SUNDHEDSBOOST

DAG 1: Ilt og åndedræt

Yes - så er vi igang! Vi starter med fokus på det, der er det mest fundamentale for vores sundhed og for at vi har energi: nemlig ilt. Du kan gå uger uden mad, dage uden vand, men kun minutter uden ilt.

Dagens sundhedsfif:
Kender du det med at være træt klokken 16? Trænge til en kop kaffe eller noget at spise - helst sødt? Rigtig ofte er det hverken sult eller koffein kroppen mangler, men simpelthen ilt. Har du siddet indenfor ved en computer hele dagen vil dine celler skrige på ilt kl 16. God iltning af cellerne sker ved bevægelse og frisk luft. Derfor er dagens sundhedsfif, at du i de næste 7 dage (og gerne hele livet :-) sørger for at komme ud og gå en tur hver dag - 5 minutter er bedre end ingenting! Og jo, hvis du gerne vil løbe eller slå græsset i haven i stedet en af dagene så gør det. Dagslys er også essentielt, hvis du skal kunne danne d-vitamin og for at afbalancere visse hormoner.

Lyst til (endnu) mere frihed i dit åndedræt? Så lav denne øvelse når du kan i løbet af ugen:Dagens juice og smoothie:
Juiceopskrift: Workout Wonder
Smoothieopskrift: Beat-It

Dagens yogaprogram:
Med dagens yogaprogram slipper du spændinger omkring dit åndedræt og vækker dine vejrtrækningsmuskler. Det giver plads til et mere frit åndedræt og dermed mere energi. Den positive side-effekt af et mere frit åndedræt er, at det gavner fordøjelsen, sænker stress-niveauet i kroppen og mindsker spændte skuldre samt spændings-hovepiner.

Bemærk: Sæt 25 minutter af til yogaprogrammet imorgen. Det er et program, du kan lave både morgen, middag og aften alt efter hvad der passer dig bedst.

DAG 2: God fordøjelse

Måske har du hørt udtrykket “du bliver, hvad du spiser”? Det lyder umiddelbart fornuftigt, men sandheden er, at det vil være mere korrekt at sige: “du bliver, hvad du optager af din mad”. For hvis fordøjelsen ikke virker optimalt, kan maden ikke blive nedbrudt ordentligt, og de gode næringsstoffer fra ellers sund mad bliver ikke optaget som de skal. At have en god fordøjelse er altså alfa og omega for en sund krop, og derfor skal vi selvfølgelig beskæftige os lidt med den her i Yogavivos 7 dages sundhedsboost.

Dagens sundhedsfif:
Så hvad er en god fordøjelse? Well - tillad os at være helt direkte: Du skal “stort” på toilettet 1-3 gange om dagen, og det der kommer ud skal ikke lugte grimt eller være for svært eller let at få ud. Og så skal det have en nydelig brun farve samt flyde i vandoverfladen. Du skal kunne sige tjek til alle punkterne for at være sikker på, at din tarm fungerer som den skal. Det er individuelt, hvad der skal for at skabe en god fordøjelse, men her kommer et par generelle fif:

Tyg maden grundigt
Drik rigeligt vand. Helst ikke med maden, men gerne før og efter
Overvej at supplere med kosttilskud som mælkesyrebakterier og probiotika
Start din morgen med et stort glas vand med fibre i. Det kan fx være hørfrø du kværner i en kaffemølle-kværn. Tag 1 spsk kværnede hørfrø op i et stort glas vand og drik endnu et glas vand bagefter. De skal kværnes lige inden du spiser dem.
Kig på dit stress-niveau da stress påvirker fordøjelsen negativt
Sørg for nok søvn da også mangel på søvn har en massiv indflydelse på fordøjelsen
Bliver det ved så overvej en konsultation hos en dygtig ernærings-terapeut for at finde frem til, om du eventuelt har intolerancer eller allergier, der tricker fordøjelsen
Udelad sukker og skru ned for alkoholen og op for masser af grøntsager
Vær fysisk aktiv mindst 30 minutter om dagen

Det var mange fif på en gang, og vi anbefaler, at du vælger det ud der er nemmest for dig at integrere. Hvilken ting vil du vælge at gøre i dag for at kræse for din fordøjelse?
Har du gennem længere tid haft problemer vil vi altid anbefale at konsultere en dygtig ernæringsterapeut.

Dagens juice og smoothie
Juiceopskrift: Green Cleaner
Smoothieopskrift: Super Slimmer

Dagens yogaprogram:
Programmet er netop designet til at styrke din fordøjelse, og løsne spændinger omkring organer og tarmsystem så din krop bliver støttet til at optimere sin evne til at udskille det, der skal ud og optage det, der skal ind. Programmet er også afstressende og netop det at slippe stress er også essentielt for en god fordøjelse. Stilarten er yin-yoga, og du skal bruge en yogablok. Har du ikke sådan en så hav en tyk bog med et håndklæde rundt om i nærheden. Det kan du fint bruge i stedet!

Bemærk: dit yogaprogram i morgen tager 35 minutter og kan laves lige når du vil.

DAG 3: Afstressning, langsomhed og skuldrene væk fra ørerne

For at skabe en balance til det meget høje tempo mange af os er i til hverdag, vil vi i dag hylde langsomheden!

Sundhedsfif:
For at kunne mærke os selv har vi ofte brug for at sætte tempoet ned - og netop det at kunne mærke sig selv er essentielt for din sundhed. Det kan du høre Laila fortælle om i videoen nedenfor.
Så lad i dag være en dag i langsomhedens tegn! Oplev f. eks hvordan det er at gå i stedet for at cykle. At tygge maden lidt mere grundigt og fokusere på smagsnuancerne i den kop kaffe/the du drikker. At give dig super god tid til at snakke med mennesker og kigge dem i øjnene når du gør det. At bevæge dig lidt langsommere fra sted til sted og at bevidst trække vejret dybt og roligt flere gange i løbet af dagen. Vi foreslår også, at du for en dag tjekker ud af de sociale mediers hurtige tempo. For at kunne tjekke ind i din egen indre rytme!Dagens juice og smoothie
Juiceopskrift: Kondidrik
Smoothieopskrift: Livredder

Dagens yogaprogram:
Med dagens blide yogaprogram får du åndedrættet ned i maven, skuldrene væk fra ørerne og stressen ud af kroppen. Det kan være, du vil føle “jamen jeg laver jo ikke noget” undervejs. Men tag ikke fejl! Selvom bevægelserne er små og rolige har de en dyb virkning på bindevæv, nerver og nervesystem. Stress aktiverer dit kamp-flugt nervesystem, og med dette program får du skiftet til det parasympatiske nervesystem, som gør at der falder ro på. Ahhhh - tid til heeelt rolig yoga med Laila Tórsheim.

Tip: er du begynder så bare lad åndedrættet passe sig selv når du bliver bedt om at lade åndedræt og bevægelse følges ad. Fokuser i stedet bare på at lave bevægelsen.

Bemærk: I morgen er der fokus på god søvn. Yogaprogrammet, som tager 34 minutter, er optimalt at lave om aftenen - gerne i nattøj.

DAG 4: God søvn

Den mest effektive strategi til at få din krop i balance er, at du sikrer dig en god søvnrytme. Yoga og sund mad kan ikke kompensere for god søvn. For forskning peger på, at mangel på søvn hæver stress-hormonerne, tricker vægtøgning og laver ballade i hormonbalancen. Derfor er fokus i dag, at støtte dig til dyb, dejlig søvn!

Sundhedsfif:
Under søvnen restituerer både dit nervesystem, hormonsystem og dit immunforsvar. Søvnen er faktisk der, hvor din krop er allermest aktiv, og snyder du med søvnen koster det på sundhedskontoen. Så husk din skøndheds-søvn og stræb efter mindst 8 timer hver dag - gerne i tidsrummet 22-07.

Her er et par genveje til bedre søvn:
Sluk for computer, smartphone, tv og IPad 2 timer før, du skal i seng. Det blå lys fra skærmene gør det sværere for kroppen at finde ro.
Mørklæg dit soveværelse med et mørkt lagen eller et mørklægnings-gardin
Spis magnesium som kosttilskud om aftenen.
Undgå kaffe efter kl. 16
Hav ikke din telefon i soveværelset
Sørg for i løbet af dagen at få en masse naturligt lys i ansigtet
Er det svært at falde i søvn kl. 22 så stå tidligere op end du plejer i en periode
Lav beroligende yoga om aftenen :-)

Dagens juice og smoothie
Juiceopskrift: Body Builder
Smoothieopskrift: Kiwi Cooler

Dagens yogaprogram:
Der er fokus på at få dig helt ned i tempo, og samtidig få ro i nervesystemet så du bliver klar til at hilse Ole Lukøje kærligt velkommen. Nyd en mindful yin-yoga sekvens med Lars Damkjær, der fint kan udføres i nattøj ;-)
EKSTRA: Har du lyst til virkelig at forkæle dig selv med en masse yoga, kan du lave den guidede afspænding med Birgitte Gorm i forlængelse af yoga-programmet. Det er ikke et must, og kun hvis du har tid og lyst.

Bemærk: dit yogaprogram i morgen tager 21 minutter og kan laves lige når du vil.

DAG 5: Nydelse

Vi håber, du har sovet godt, og sender dig en high five fordi du stadig er med :-) Sundhed er ikke kun en fysisk ting, men i høj grad også noget mentalt og emotionelt. Og derfor er fokus i dag på nydelse!

Dagens sundhedsfif:
Nogle gange har vi så travlt, at vi glemmer at stoppe op og mærke hvad vi egentlig nyder at lave, hvad der gør os i godt humør og hvad der virkelig nærer os. Derfor er dagens sundhedstip, at du tager pen og papir og giver dig tid til at svare på følgende:

Hvad nyder du at lave eller hvad synes du er sjovt at lave?
Hvor ofte gør du det?
Hvordan kan du - i fald du ønsker det - bringe mere af dette ind i dit liv?
Skriv 3 til 5 konkrete tiltag du kan gøre.

Bonusinformation: nydelsesfulde aktiviteter som massage, sex (med sig selv eller andre), kys og kram og kærligt samvær med mennesker vi elsker, udløser kærlighedshormonet oxytocin, som er godt til at regulere stresshormoner.

Dagens juice og smoothie
Juiceopskrift: GO ON
Smoothieopskrift: Green Karma

Dagens yogaprogram:
Fokus i dagens yogaprogram med den dejlige Stina er at være med, mærke og nyde kroppen i et skønt flow. Øvelserne laver desuden cirkulation og bevægelighed omkring hofter og underliv, så din kontakt og fornemmelse af hele bækkenområdet øges. Apropos dagens tema om nydelse ;-)

Tip: Er du begynder så bare lad åndedrættet passe sig selv når du bliver bedt om at lade åndedræt og bevægelse følges ad. Fokuser i stedet bare på at lave bevægelsen. Det kan også være en god ide at have et sammenrullet tæppe i nærheden til at tage under hælene i squat.

Bemærk: dit yogaprogram i morgen tager 19 minutter og kan laves lige når du vil.

DAG 6: Væske

En krop med væskeunderskud er en træt krop - så i dag er fokus på, at du får nok væske.

Dagens sundhedsfif:
I dag giver vi ordet til juicekongen Mads Bo, som i sin bog “High on Juice” skriver om vand:
“Det 2. vigtigste næringsstof for kroppen og de mange millioner celler er vand. Da vores krop består af 70% væske - og blodet helt op til 94% væske - er vand et absolut must, hvis ønsket er en sund, flot og energi-drevet krop. Faktisk falder vores energiniveau med hele 20% hvis vores væskebalance falder med sølle 4%.”

Som vi skrev på dag 1, er ilt det vigtigste stof for din krop - men vand er altså på andenpladsen, og har stor betydning ikke bare for dit energiniveau, men også for din koncentrationsevne, din hud og din evne til at fordøje og udskille affaldsstoffer. Derfor er dagens udfordring at få ca. to liter vand i dag - og gerne hver dag fremover ;-) Kaffe og the skal ikke tælles med. Tommelfingerreglen er at du skal drikke en tredjedel af din kropsvægt i deciliter om dagen. Vejer du fx 60 kilo, vil det sige 20 deciliter. De fleste ved godt, at det er en god ide at få nok vand, men får måske ikke drukket nok alligevel. Hvis du synes, det er svært er her et par ideer:

Gør det til en vane at starte din morgen med at drikke et stort glas vand inden du spiser noget
Fyld en vandflaske om morgenen og med den kan du nemmere holde styr på, hvor meget vand du drikker i løbet ad dagen
Pimp dit vand med stykker af agurk, citron, mynteblade eller hvad der nu gør, at du får lyst til at drikke mere
Det er ikke raketvidenskab - men det virker!

Dagens Juice og smoothie:
Juiceopskrift: Sportseleksir
Smoothieopskrift: Re-Energize

Dagens yogaprogram:
Med dagens program kommer du til at strække og styrke hele kroppen med solhilsner. Du får gang i blodcirkulationen i din core og mere smidighed på både forside og bagside af kroppen. Derudover fungerer solhilsner som et energiboost for hele kroppen og hjælper dig til at blive mere fokuseret.

Er du begynder så lav begynder-versionen af solhilsnen, som vises nederst.

Bemærk: dit yogaprogram i morgen tager 15 minutter.

DAG 7: Vitalitet - og gode vaner

Dine celler ELSKER når du bevæger din krop – for på den måde kommer der ilt og næring ud til ALLE celler i kroppen, og affaldsstofferne transporteres lettere ud af din krop. Særligt når du laver alsidige bevægelser giver det både fysisk og mental vågenhed og vitalitet.

Dagens sundhedsfif
Igennem disse 7 dage har vi stillet ind på enkle, men fundamentale vaner for din sundhed. Søvn, væske, bevægelse, afstressning, nydelse, ilt og grønne sager. Husk at fokusere på et-skridt-ad-gangen i denne kommende tid i stedet for alt-eller-intet modellen. Så selvom der kan være dage, hvor du hænger ved computeren til midnat eller spiser rigelige mængder is og pizza, så er det selvfølgelig ikke meningen, at du skal droppe det hele. Det batter stadig på sundhedskontoen, at du bare et enkelt måltid spiser grøntsager, og at du får gået en tur dagen efter du kom for sent i seng. Tag små selv-kærlige skridt i det tempo du kan. God fornøjelse på rejsen - og tusinde tak fordi du har givet dig tiden!

Dagens Juice og smoothie
Juiceopskrift: Firestarter Shot
Smoothieopskrift: Sportmaster

Dagens yogaprogram
I hverdagen har mange af os tendens til ensidige bevægelsesmønstre, og ofte befinder vi os mange timer hver dag i “computer-stillingen”. Det betyder, at vi ofte er meget foroverbøjede i løbet af hverdagen, og derfor er fokus i dag at åbne forsiden af kroppen. Følelsesmæssigt åbner det over hjerteområdet og virker forfriskende.

Her kan du kommentere og stille spørgsmål i forbindelse med 7 Dages Sundhedsboost

KOMMENTARER 39

 1. Avatar

  Hej – jeg skal først igang nu.
  Juice og smoothie hvordan fordeles det ?
  Juice til morgen og smoothie til frokost eller aften?
  Er det hensigten at jeg selv skal finde opskrift på “det tredie måltid”?

  1. Yogavivo

   Hej Linda
   Tak for dine spørgsmål. Vores sundhedsboost er ikke tænkt som en kur, hvor juicer smoothies gør det ud for måltider. Nogen vil måske skifte kaffen ud med en juice og en snack ud med en smoothie. Der er rigtig mange muligheder for at gøre noget sundt for sig selv med juicer og smoothies – og det afhænger jo af hvordan man lever i forvejen.
   Det vigtigste er, at man mærker efter hvad der er rigtigt for en selv. Hvis du vil skifte 2 måltider ud med hhv. en juice og en smoothie, er der ikke noget i vejen for det 🙂
   Og ja – der er kun opskrifter på juicer og smoothies her, så det du ellers vil indtage må du lad dig inspirere til fra anden kant.
   Jeg håber det var svar nok, og ønsker dig god fornøjelse med boostet 🙂

 2. Avatar

  Så har jeg gennemført 7 Dages sundhedsboost :-9 Jeg føler en vældig tilfredshed og lyst til at fortsætte min rejse med yogavivo. Tak for god undervisning.
  Jeg har i den grad fået blod på tanden og vil fortsætte med yogaboost, defor springer jeg over til 10 dages styrke. og energi boost.
  Men endnu en gang tak til de undervisere jeg har mødt på 7 dages sundhedsboost, det har været helt fantastiske “ene undervisningslektioner” jeg har fået og I har givet mig lysten til at blive ved.
  Namasté

 3. Yogavivo

  Hej Johanne, det kan sagtens lade sig gøre, du har nemlig adgang til 7 Dages Sundhedsboost sålænge du er medlem.

 4. Avatar

  Hejsa. Dejligt med så god inspiration i juice/ yoga boosten
  Hvor længe har jeg adgang til den, vil nemlig først starte på de 7 dage i næste uge, lader det sig gøre ?
  Hilsner Johanne

 5. Tanja K

  Synes da det er helt ærgerligt at det slutter i morgen dette kick. Har været rigtig glad for min daglige. “Gør noget godt for mig selv” tid.

  1. Yogavivo

   Kære Tanja – hvor dejligt at høre, at du har nydt din “gør noget for mig selv” tid 🙂 Boostet vil fortsat ligge på Yogavivo, så du kan jo tage en tur eller 3 mere på juice, smoothies og yoga, hvis du vil. Vi har også en masse andre boosts i støbeskeen, så du kan glæde dig til mere i fremtiden. Masser af nydelse og glæde til dig og din “gør noget for mig selv” tid!

 6. Avatar

  Kære Yogavivo,
  et lille æv herfra:
  Jeg får ikke svar fra underviserne, når jeg stiller spørgsmål. Troede egentligt at de også var klar til dialog i hvert fald den dag, deres video var på. Håber stadig.
  Ellers er jeg tilfreds med mit køb.
  Bedste hilsner
  Birgitte

  1. Yogavivo

   Kære Birgitte – tak for din kommentar. Vi kan godt forstå, du tænker, det vil være dejligt, hvis underviserne kunne være klar til at svare på spørgsmål den dag, deres video lanceres i boostet. Det er imidlertid ikke noget, vi kan tilbyde denne gang. Men jeg har skrevet til Lars og bedt ham hjælpe dig, så snart han kan. Det glæder os at høre, du i øvrigt er tilfreds med dit medlemskab, og vi håber du vil fortsat vil have stor fornøjelse af dine yogastunder herinde 🙂

 7. Avatar

  Det er et skønt program, både med yoga og opskrifterne, jeg nyder denne uge meget. Vil materialet fortsat være tilgængeligt her på siden efter denne uge?

  1. Yogavivo

   Kære Annette – hvor er det dejligt at høre, du nyder boostet så meget. Materialet vil fortsat være tilgængeligt for medlemmer. Rigtig god fornøjelse med din praksis 🙂

 8. laila n

  Kunne i skrive ud for hver yoga session, hvad man skal bruge af remedier f.eks yoga pølle, bælte eller andet? Så kan man have det lige ved hånden, når man er i gang med yogaen. Ellers et skønt program med både yoga og juice, det holder mig til ilden.

 9. Omar S

  Hej, når man laver dagens juice… jeg laver den som morgenmad.. drikker i den helt op på en gang? for nogen af dem måler mere end 0,5L.. kan godt virke lidt meget 😉 men har ingen udfordringer med det. og super fedt program!

  1. Yogavivo

   Kære Omar – dejligt at høre du er glad for det! Det er til to glas juice og har du det fint med det så kan du drikke det hele. Vi har også nogle gange hældt noget på en flaske og sat til på køl til senere samme dag. Læs evt vores q&a på boost-siden om opbevaring af juice. Fortsat god fornøjelse!

 10. Avatar

  Jeg er fan.. tak for yogavivo og tak for det her boost.. har Mads Bo’s bog og witt juicer, men er først kommer igang nu her med Jer. ❤

  1. Yogavivo
 11. Tanja K

  Har egentlig ikke nogle spørgsmål lige pt. Synes bare det er super det her.. er helt oppe at køre allerede her 2. Dag. Har juicet rigtig meget for et par år siden og er kæmpe fan af Mads Bo, har bare lige manglet kicket til at komme igang igen her efter en hård graviditet, nu er guldklumpen 3 mdr. Og nu fik jeg energien og overskuddet til det da jeg overi kan lære yogaens verden… er helt ny verden for mig… helt ny univers som har åbent sig for mig på denne hjemmeside.. tusind tak til jer og keep up the god work. Tanja

  1. Yogavivo
 12. Gitte R

  Hej.
  Jeg har det på samme måde som Corinna.
  Jeg starter meget tidligt om morgenen og så får jeg først mulighed for smoothie efter aftensmad.
  Så at få opskriften dagen før vil være en rigtig god hjælp.
  vh Gitte

  1. Yogavivo

   Kære Gitte,
   Vi arbejder på at finde en løsning og håber at have den klar i løbet ad imorgen. Dejligt du er med selvom der ikke er meget tid 🙂

  2. Yogavivo

   Kære Gitte, Vi har nu lagt opskrifter til alle dages juicer og smoothies på boost-siden. Du skal bare kigge under overskriften “indkøbslister og opskrifter”. Fortsat god fornøjelse!

 13. Avatar

  Hej (Mads Bo eller anden)
  Jeg så I går en video på youtube med “the father of juice” kan ikke huske hans navn. Men han sagde, at vandmelon skal juices med skal på idet skallen indeholder alt det gode, er der nogen, som har mere viden om dette?
  Ann

  1. Yogavivo

   Hej Ann – der findes helt sikkert flere holdninger, men vi har nu hørt fra Mads Bo at han ikke juicer skal fra vandmelon og ananas. Fortsat god fornøjelse!

   1. Avatar
 14. Avatar

  Hej, det er helt fantastik det her:):)
  Vil høre om nogen har et godt forslag til gode sugerør evt. nogen, der kan genbruges?
  Enjoy
  Ann

  1. Yogavivo

   Hej Ann, I green-goddess shoppen har de nogle sugerør af glas. Hvis du kigger under “medlemsfordele” i menuen på Yogavivo finder du et rabatlink til at kunne handle hos green-goddess. Vi har ikke personlige erfaringer med dem, men damerne der har shoppen juicer meget selv og anbefaler dem.

  2. Avatar

   Prøv også at se på naturebaby’s hjemmeside 🙂 De har sugerør i både glas, stål og bambus. Vi er glade for dem i stål.

   1. Avatar
 15. Avatar
  1. Avatar
   1. Yogavivo
  2. Yogavivo
 16. Avatar

  Jeg kunne også godt tænke mig at få en indkøbsliste – gerne for alle de resterende dage. Jeg så et sted, at der var nogen, som skrev, at der er en liste et sted, men hvor…?

  På forhånd tak
  Vh.

  1. Avatar
   1. Yogavivo
   2. Avatar
 17. Avatar

  Dejligt I skriver hvor lang tid man skal sætte af til næste dags yoga. 🙂 Kunne man også sætte opskriften på næste dags juice ind, måske aftenen før kl fx 19? En stram morgen, så ville gerne gøre det grønne klar.
  Mange hilsner,
  Corinna

  1. Yogavivo

   Kære Corinna, vi arbejder på at finde en løsning til dig! Fedt du tager dig tiden selvom der er stramt program 🙂

  2. Yogavivo

   Kære Corinna, vi har nu lagt juice og smoothie til alle dage frem her på boost-siden. Kig under overskriften “opskrifter og indkøbslister”. Så kan du forberede dig fra dag til dag 🙂