7 Dages Detoxboost


Yogavivo har gjort det nemt for dig at komme i gang med en detox. Du skal bare rulle yogamåtten ud derhjemme og sætte en lille halv time af om dagen i 7 dage. Kroppen er designet til at detoxe naturligt hele tiden, men engang imellem kan vi alle have brug for et skub i den rigtige retning.

Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at være med på 7 Dages Detoxboost. Er du ikke medlem af Yogavivo, kan du tilmelde dig på knappen herunder og få en gratis prøveperiode.

Når vi har været småstressede, fået for meget sukker, koffein, alkohol, forarbejdet mad og i underkanten af motion og frisk luft, sænkes farten på kroppens detox og naturlige udskillelsesprocesser.
Din krop er klog og viser dig faktisk, når den har brug for et ekstra boost. Det kan være du føler dig energiforladt og tung, eller du har udfordringer med fordøjelsen, huden, hormonerne eller nattesøvnen.Yogavivos detoxboost er for dig, hvis du:
· Vil støtte din fordøjelse og afgiftning
· Vil forbedre din søvn
· Vil have større mental klarhed og ønsker at slippe uhensigtsmæssige mønstre
· Føler dig lidt tung og ønsker mere lethed i krop og sind
· Ønsker hormonel balance
· Ønsker at støtte din krop til optimal sundhed

Sådan gør du:
7 Dages Detoxboost bliver vist nederst på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

Hver dag får du et yogaprogram på ca. en halv time. Der vil undervejs også være reflektionsøvelser, der vil hjælpe dig til at stille skarpt på, hvad du følelsesmæssigt bør slippe for at skabe plads til nye gode vaner.
Det kræver kun en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. Samt lysten til at deltage og gøre noget godt for dig selv
Alle kan deltage, uanset om du er ny er eller øvet, ung eller ældre, mand eller kvinde. Yogavivos detoxboost er 7 dage, du ikke vil fortryde, og som din krop vil takke dig for.

Yoga som holistisk detox
Yoga virker fysisk, og både fordøjelse, kredsløb, lymfesystem, nervesystem og hormonsystem påvirkes positivt. Men yoga giver også en mental klarhed, der gør det nemmere at slippe negative tanker og handlemønstre, som du ikke ønsker at tage med ind i det nye år. Den evne kan simpelthen ikke købes i et kosttilskud, og det spiller en helt central rolle i forhold til at skabe få den sundhed du ønsker.