30 DAGES YOGA CHALLENGE


Yoga er en fantastisk mulighed for at skabe positive forandringer, både fysisk og mentalt. Men nogen gange kræver det et lille skub i den rigtige retning at starte en god rutine, også selvom det er en rutine der kan forbedre dit liv. Har du lyst til at tage udfordringen op og dyrke yoga 30 dage i træk? Lyst til at få en regelmæssig hjemme-yogapraksis og mærke den forskel det kan gøre på dit liv?Vi har gjort det så let som muligt for dig at give dig i kast med denne udfordring. Alt, du skal bruge er en yogamåtte, måske et tæppe eller en pude, samt et medlemskab til Yogavivo.

Yogavivos 30 dages yogaudfordring er for dig, hvis du vil:

· Cementere din hjemmepraksis
· Styrke din krop og få den til at strutte af vitalitet
· Øge kroppens smidighed
· Reducere stress
· Have en større forståelse for din egen praksis
· Fordybe dig i yogaens mange muligheder og stilarter
· Starte en god yogarutine/vane

Yogavivos 30 days yoga challenge er bygget op, så du igennem de 30 dage får arbejdet hele kroppen igennem. På den måde får du mulighed for at mærke, hvad en yogapraksis med fokus på forskellige dele af kroppen betyder for dig, din krop og dit sind.

Hvem kan deltage:
Denne challenge er både for dig som er ny til yoga og Yogavivos univers og til dig, der er øvet. Uanset din erfaring med yoga vil du blive udfordret og mærke den positive effekt af 30 dages yoga.

Sådan foregår det:
Hver dag får du en ny video med et nyt fokus. Videoerne er i gennemsnit 30 minutter, i hverdagen måske lidt kortere og i weekenden, hvor du har tid til at fordybe dig, lidt længere.