21 DAGES YOGABOOST

Ønsker du at hoppe af hamsterhjulet, gøre op med travlhed og i stedet booste dig selv med yoga, sund livsstil, slowliving og nydelse?

Vi vil gerne hjælpe dig med at skabe nye, sunde, blivende vaner.
Derfor har vi sammensat et 21 dages online yogaboost, hvor du hver uge både får trænet hele din krop og slappet af. Samtidig hjælper vi dig med at holde motivationen ved at give inspiration og små tips omkring yoga og yogisk livsstil.

PRAKTISK:
Yogavivos 21 dages online yogaboost bliver vist her på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

Er du ikke medlem af Yogavivo så tilmeld dig og få en gratis prøveperiode her.

SÅDAN FOREGÅR DET:
Vi har sammensat et 21 dages program, hvor hver uge er bygget op på denne måde:

  • 5 x yogaprogrammer
  • 1 x guidet meditation eller dybdeafspænding.
  • 1 x hviledag.

Desuden modtager du løbende tips om yoga, slowliving, sundhed og nydelse, med det formål at hjælpe dig med at bevare motivationen og opbygge nye, sunde, blivende vaner.

Du vil møde undervisere som Simon Krohn, Kristine Marie Rost, Laila Tórsheim, Jeppe Skovgaard, Birgitte Gorm Hansen, Lars Damkjær og Ditte Bykærholm Nielsen.

De enkelte yogaprogrammer varer ca. 20-30 minutter. I snit kommer du til at bruge ca. 2 timer om ugen. Den tid kommer mange gange igen i form af mere energi, vitalitet og ro.