21 DAGES YOGACHALLENGE

Kom ind i den gode yogarutine med 3 ugers daglig yoga!
Vil du gerne kickstarte en god yogarutine, men ved du ikke helt, hvor du skal starte? Eller får du ikke lavet helt så meget yoga som du egentlig ved du har godt af? Måske har du svært ved at holde dig selv motiveret til at komme på måtten – eller er du måske ny i yoga og vil gerne i gang på en sjov måde?

Så er vores 21 dages yogachallenge for dig!

Vi har sammensat et 3-ugers program, hvor du dagligt laver yoga og langsomt får opbygget både en god rutine samt smidighed og styrke, så du efter de tre uger er godt rustet på til at fortsætte den gode vane.

Du laver dagligt yoga mellem 10 og 30 minutter, og du kan gøre det når som helst på dagen. Forløbet er sammensat, så alle kan være med og opleve de fantastiske effekter af daglig yoga både fysisk og mentalt.

Hver dag i 3 uger modtager du kl. 05 om morgenen en mail fra os med dagens yogavideo. Du skal ikke gøre andet end at trykke play og hoppe på yogamåtten!

 

‘21 dages yogachallenge’ er for dig der: 

  • Gerne vil tilbage i en god yogarutine
  • Ikke har dyrket yoga før og gerne vil prøve det
  • Gerne vil stifte bekendtskab med forskellige typer af yoga
  • Vil motiveres undervejs, så du har lyst til at komme på yogamåtten hver dag
  • Gerne vil opleve effekten, som daglig yoga har på krop og sjæl
  • Vil opbygge mere styrke og smidighed
  • Drømmer om en hverdag med mere overskud og indre ro

NYHED: hold vanerne ved lige med vores yogakalender!
Som noget nyt, har vi til denne challenge lavet en kalender, som du kan printe ud og hænge op. Kalenderen giver dig muligheden for at få et overblik over hver enkelt dags program (og varighed), så du nemt kan få yogaen tilpasset hverdagen. Kryds løbende dagene af, som forløbet skrider frem – forskning viser, at det er bidragende til at bibeholde motivationen og skabe holdbare vaner. Kalenderen kan downloades ved at klikke her.

Det lyder godt! Men er det noget for mig?
Har du lyst til at udfordre dig selv med 3 ugers daglig yoga, er forløbet lavet til dig. Du kan deltage uanset tidligere erfaring.

Hvilken type yoga er det?
I løbet af de tre uger kommer du til at prøve kræfter med en bred vifte af yogaformer og vil også stifte bekendtskab med flere af vores dygtige undervisere. Det er en oplagt måde at få ny inspiration og prøve typer af yoga, som du måske ikke har prøvet før.

Skal jeg bruge noget udstyr?
Du skal bruge en yogamåtte og et medlemskab af Yogavivo. I nogle videoer kan det være rart med et tæppe og en tyk bog eller yogablok.

Hvor lang tid skal jeg bruge?
Du bruger dagligt mellem 10 og 30 minutter på yoga i løbet af de 21 dage, som challengen varer.