Preparation – Forberedelsen som åbning/opvarmning

 • Tid : 30 min
 • Underviser : Kristine Marie Rost
 • Tema : Øget blodcirkulation
 • Niveau : Øvet
 • Yogastil : Yin yoga
Markér som favoritFavorit Tilføj til din kalenderKalender
Tid: :

Denne video er den 1. i forløbet “Detox med Yinyoga”. En kort serie du kan lave alene eller som opvarmning eller åbning til de øvrige sekvenser i serien. De dage, hvor du har en time til halvanden, er denne et nødvendigt gode. De dage du har tænkt at løbe en tur, forsætte med en mere dynamisk yogastil, er denne en kort sekvens, der er med til at åbne op for din energi fra dit fundament; nemlig dine fødder og underben.

30 KOMMENTARER

KOMMENTARER 30

 1. Tak for en dejlig video. Jeg får ondt i lænden når jeg laver constructive rest. Kan du måske tyde hvad jeg kan gøre der for at have tyngden i hofterne men stadig have lænden i underlaget? Er det støtte fra en pude eller skal jeg gøre noget anderledes? 🙂

  1. Post
   Author

   Hej Pernille
   du skal ikke gøre noget som helst. måske skal dine fødder gå lidt væk fra numsen. det handler ikke om at presse lænden i underlaget eller tynge noget her. Men om at have længden på rygsøjlen. Lænden kommer i underlaget når din krop slapper af i vævet over tid.
   Det er en ganske harmløs stilling for lænden. Føler du ømhed undervejs eller bagefter du har udført sekvensen?
   Hvis du er meget slank eller ømskindet så læg et håndklæde under lænden så der er lidt polstring indtil du er stærk nok til at have kontakt med underlaget i stillingen.
   /K

  1. Post
   Author

   Hej Aase

   I forbindelse med at du trækker maven ind kan du til sidst i udåndingen suge lidt mere ind som når du spænder bæltet, lukker en tætsiddende buks 🙂 vejrtrækningen styrker bl.a. underlivets, maven og ryggens muskulatur.

   /Kristine

  1. Post
   Author

   det skal ikke være smertefuldt at sidde på dine fødder, men er vristen, anklen og svangen stiv i betrækket så vil det støje ind til dit væv og muskulatur er blevet mere bevægeligt 🙂 Det bliver bedre og jeg anbefaler at sidde ved sofabordet hver dag på gulvet altså så det bliver en del af din hverdag.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
  1. Post
   Author
    1. Post
     Author

     Der findes ikke noget faktuelt på nettet med vores fortolkning af Yin yoga stillinger. Der gælder det om at møde op og suge til dig når jeg har workshops, retreats og upcoming uddannelse hvor der er krav om fysisk deltagelse på workshops og retreats op til.

  1. Post
   Author
 2. Wow sikke en skøn serie, har laver detox 1,2 og 3 og føler mig som født på ny – efter en meget tung opstart på dagen. TAK.
  Kh Marianne

  1. Post
   Author
 3. Hej Kristine.
  Vil lige melde tilbage, efter 1 uge med detox programmet, jeg har brugt øvelserne hver dag, har jeg fået det rigtig godt og som du skrev blevet smidigere.
  Jeg bobler , jeg har slidgigt i ryg og knæ, hofte, skæv ryg og har modicforandringer i ryg og nakke, har haft mange smerter i mange år, og skal passe på med at vride i ryggen.
  Mine smerter er reduceret og jeg kan støvsuge uden at få ondt, det er en helt vild følelse. Troede ikke det kunne ske.
  Da jeg har lidt af hedeture i 35 år og får hormonpræparater, vil jeg prøve dig program mod hedeture.
  Jeg er så taknemmelig for dig program, og vil fortsætte hver dag.
  Kærlig hilsen og rigtig god weekend.
  Lone.

  1. Post
   Author

   Kæreste Lone

   Hvor er det fantastisk. vidste slet ikke man kunne støvsuge uden at få ondt – jeg prøver at holde det nede på 4 gange om året 😉 Nå ups det er nok ik’ den slags ondt – min støvsugesmerte er nok ren og skær dovenskabshad til støvsugere 🙂
   Kender i den grad godt det at kunne bevæge sig igen i helt almindelige hverdagssituationer og opdage det ik’ værker og spænder. Så glad på dine vegne.

   1000 tak for at dele her med mig og Yogavivos andre medlemmer. Det betyder meget for mig at få jeres feedback. også hvis noget er savnet eller ku’ gøres anderledes.

   Kh
   K

  1. Post
   Author

   Kære Lone

   du blir’ ikke bare smidigere, det giver også mere overskud og rummelighed. Dejligt du fra hårdt nåede til at kunne dele herinde at det følelses skønt. jeg siger også tak.
   Kh
   K

 4. Wow , hvad skete der lige der :-). En hel dag med “rumineringer” er nu forsvundet. Tågen er lettet . Fulgte et par af dine detox -programmer. Nogle af sekvenserne gjorde vildt ondt, brændte og sveg ,men af hjertet tak for den magiske forandring du var med til at skabe.

  1. Post
   Author

   yes, fantastisk. Sådan kan og skal det virke. mærkes fordi vi lever livet og ikke altid lige omsorgsfuldt svier de stillinger og fantastisk fordi ophobninger slipper og forsvinder.
   Kh
   K

  1. Post
   Author
  1. Post
   Author

   Det kan jeg så godt følge dig i, ChristianeB. Den er også god der kl 15ish, hvis du er ved at gå sukkerkold. Og funker fint sammen med mange af de nye programmer der lige er lagt op i den nye serie.
   Kh
   K

HERUNDER KAN DU SE FLERE VIDEOER MED Kristine Marie Rost