10 dages styrke- og energiboost


10 dage som styrker, toner og vækker energien i hele din krop. Et boost der får dig til at føle dig stærkere, lettere og gladere.


De styrkende yogasekvenser giver en helkrops-styrke og vækker alle muskelgrupper op – på en måde så det både ses og mærkes. Igennem de ti dage vil også de indre organer, lymfesystemet og dit væv og nervesystem blive stimuleret positivt. Alle kan være med – både nye og øvede – og så er det dejligt, sjovt og effektfuldt!

Du vil møde undervisere som Simon Krohn, Stina Madelaire, Janni Daugaard, Jeppe Skovgaard, Cecilie Svendsen, Sisse Dall, Catherine Kjerulf og Ditte Bykærholm Nielsen. Således vil du igennem de 10 dage møde forskellige stilarter. Det vil give variation i din træning og udfordre din krop i nye bevægelsesmønstre. Det giver ikke bare en udfordring af kropslige vaner, men også en mental vågenhed når du prøver noget nyt. En vågenhed du kan tage med ud i hverdagen.

PRAKTISK:

Yogavivos 10 dages styrke og energiboost bliver vist her på denne side når du er logget ind som medlem. Det er gratis for medlemmer af Yogavivo at deltage.

Er du ikke medlem af Yogavivo så tilmeld dig – klik her og få en gratis prøveperiode.

SÅDAN FOREGÅR DET:

Her på siden vil der til hver dag være en ny video med dagens program.

Du skal ikke bruge andet end en yogamåtte. Du kommer til at bruge mellem 14 og 35 minutter om dagen. I snit kommer du til at bruge ca. 2 timer om ugen, og den tid kommer mange gange igen i form af mere energi og spændstighed.

Husk, at med yoga gælder reglen: hellere en smule ofte end grundigt en gang om ugen. Det er lidt ligesom tandbørstning…. Du får den største effekt, hvis du gør det dagligt. Skulle der være en dag du ikke når det, så lad være med at droppe hele projektet – bare hop på igen næste dag.